Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θύμα των Βούλγαρων με τα «μαϊμού» τροχαία πετάει σακούλα με 5600 ευρώ (VIDEO)

Τι καταγράφει βίντεο από επιχείρηση αστυνομικών στην Τρίπολη

Ασύλληπτες εικόνες, καταγεγραμμένες από κάμερα παρακείμενης επιχείρησης στην Τρίπολη, επιβεβαιώνουν τη δράση της περιβόητης σπείρας των Βούλγαρων που εξάρθρωσαν οι αστυνομικοί του Τ.Α Τρίπολης. Τα μέλη της σπείρας προσποιούνταν τους αστυνομικούς για ν' αποσπούν χρηματικά ποσά, δήθεν για να ξεμπλέξουν τους συγγενείς των ανυποψίαστων θυμάτων τους από τη συμμετοχή τους σε «μαϊμού» τροχαία με θανατηφόρο τραυματισμό.

Εξίσου εντυπωσιακό είναι πως, παρά τις συνεχείς προειδοποιήσεις των αστυνομικών αρχών για τη δράση επιτήδειων που σκαρφίζονται απίθανες δικαιολογίες για να αποσπούν χρήματα και χρυσαφικά με τη μέθοδο της απασχόλησης και παρά τα συνεχή σχετικά δημοσιεύματα και ρεπορτάζ σε εκπομπές και δελτία ειδήσεων, οι απατεώνες καταφέρνουν και ξεγελούν ανυποψίαστους πολίτες.

Το βίντεο που εξασφάλισε το protothema.gr αφορά περιστατικό που συνέβη στις 29 Ιουλίου και ώρα 1 το μεσημέρι στην Τρίπολη. Ένας άγνωστος άνδρας τηλεφωνεί με απόκρυψη στην παθούσα, Α.Σ, και, προσποιούμενος την ιδιότητα του αστυνομικού και με το πρόσχημα ότι η κόρη της ενεπλάκη σε δήθεν τροχαίο δυστύχημα με υπαιτιότητά της, που είχε ως αποτέλεσμα δήθεν θανατηφόρο τραυματισμό τρίτου ατόμου, προσπαθεί αρχικά να την ηρεμήσει και ταυτόχρονα να την πείσει ότι η κόρη της θα έχει ποινικές ευθύνες, εάν η ίδια δεν παραδώσει ένα σεβαστό χρηματικό ποσό.

Η ηλικιωμένη γυναίκα ρωτάει να μάθει, πόσα χρήματα πρέπει να δώσει και τότε ο δράστης της ζητάει 5.600 ευρώ. Όπως θα δείτε στο σχετικό βίντεο, η γυναίκα έχει ήδη πετάξει τα χρήματα από το μπαλκόνι της μέσα σε μια νάιλον σακούλα, τα οποία παραλαμβάνει το μέλος της σπείρας.



Η κάμερα τον πιάνει την στιγμή που καρπώνεται την κόκκινη σακούλα με τα χρήματα και βαδίζει προς το πολυτελές όχημα διαφυγής του, το οποίο φέρεται να έχει σταθμεύσει σε κοντινό σημείο και το οποίο φαίνεται να διέρχεται λίγα λεπτά μετά σε παραπλήσια οδό της οικία της παθούσας, γεγονός που επιβεβαιώνει τη φυσική παρουσία και δράση τουλάχιστον ενός μέλους της συμμορίας στη συγκεκριμένη περίπτωση απάτης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο συλληφθείς-μέλος της σπείρας των Βούλγαρων «αστυνομικών», που οδηγούσε την πολυτελή BMW, καταδικάστηκε σε τέσσερα χρόνια φυλάκιση χωρίς αναστολή.

Πηγή protothema.gr

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ