Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Πήλιο: Επεισοδιακή σύλληψη σε καταδίωξη - Οδηγός μπήκε στο αντίθετο ρεύμα

astynomia-peripoliko-katadioksi

Τραυματίας ένας αστυνομικός

Συνελήφθη χθες το απόγευμα σε περιοχή του Δήμου Νοτίου Πηλίου, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου/Ομάδα Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Βόλου, ένας άνδρας, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για βία κατά υπαλλήλων και δικαστικών προσώπων, απείθεια, επικίνδυνη οδήγηση και παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

Ειδικότερα, χθες το απόγευμα, ο δράστης, που επέβαινε σε ΙΧ, δεν συμμορφώθηκε σε σήμα στάσης των αστυνομικών για έλεγχο και τράπηκε σε φυγή, αναπτύσσοντας μεγάλη ταχύτητα και κινούμενος στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, σύμφωνα με το e-thessalia.gr.

Οι αστυνομικοί τον ακολούθησαν, κάνοντας χρήση ηχητικών και φωτεινών σημάτων, ενώ στη συνέχεια, ο δράστης ακινητοποίησε το όχημά του και αφού εξήλθε από αυτό, προσπάθησε να διαφύγει. Εν τέλει, ο δράστης ακινητοποιήθηκε, αντιστεκόμενος σθεναρά, τραυματίζοντας ελαφρά στο χέρι έναν αστυνομικό.

Στο όχημα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τρεις λεπτές σύριγγες, από τις οποίες δύο κενές και μία χρησιμοποιημένη, ενώ επιπλέον, βρέθηκαν επιμελώς κρυμμένα στη ρεζέρβα του οχήματος και κατασχέθηκαν κομμάτια καλωδίων από χαλκό και διάφορα άλλα εξαρτήματα από χαλκό, συνολικού βάρους 20 κιλών περίπου, η προέλευση των οποίων ερευνάται.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Νοτίου Πηλίου.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πολλές ταυτόχρονες φωτιές σε 24 ώρες - Έκτακτη σύσκεψη της Πολιτικής Προστασίας
Η σύσκεψη πραγματοποιείται λόγω των πολλών και ταυτόχρονων εστιών που εκδηλώθηκαν τις τελευταίες ώρες και των θυελλωδών ανέμων
Πολλές ταυτόχρονες φωτιές σε 24 ώρες - Έκτακτη σύσκεψη της Πολιτικής Προστασίας
Θεσσαλονίκη: Καλλιτεχνική διαμαρτυρία «save art» στην Αριστοτέλους
Δράση μαθητών και μαθητριών του Καλλιτεχνικού Σχολείου Θεσσαλονίκης με σκοπό την ανάδειξη των προβλημάτων της τέχνης και του σχολείου τους
Θεσσαλονίκη: Καλλιτεχνική διαμαρτυρία «save art» στην Αριστοτέλους