Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Πυρκαγιές: Απαγόρευση κυκλοφορίας σε δασικές περιοχές Σερρών και Νιγρίτας

Τι προβλέπεται σε απόφαση του Αντιπεριφερειάρχη Σερρών, Παναγιώτη Σπυρόπουλου

Νέα απαγόρευση της κυκλοφορίας στην περιοχή ευθύνης των Δασαρχείων Νιγρίτας και Σερρών της Π.Ε. Σερρών από το πρωί (07:30 π.μ.) της Δευτέρας 21/08/2023 έως το πρωί (07:30 π.μ.) της Τρίτης 22/08/2023 αποφάσισε ο Αντιπεριφερειάρχης Σερρών Παναγιώτης Σπυρόπουλος.

Η απαγόρευση θα ισχύσει αφού σύμφωνα με το χάρτη πρόβλεψης κινδύνου πυρκαγιάς που ισχύει για την Δευτέρα 21/8/2023, προβλέπεται υψηλός κίνδυνος (κατηγορία 3).

Ειδικότερα, απαγορεύεται η κυκλοφορία πεζών και τροχοφόρων κάθε είδους:

1. Στην περιοχή ευθύνης του Δασαρχείου Νιγρίτας ΠΕ Σερρών, και συγκεκριμένα στον ορεινό όγκο Κερδυλλίων πάνω από Εγνατία Οδό.

2. Στην περιοχή ευθύνης του Δασαρχείου Σερρών ΠΕ Σερρών, και συγκεκριμένα: α) στο Περιαστικό δάσος Σερρών έως και Χρυσοπηγή β) στον ορεινό όγκο Λαϊλιά (πάνω από Ορεινή) γ) στον ορεινό όγκο Παγγαίου που περιλαμβάνει την Ι.Μ. Εικοσιφοινίσσης και δ) στη Δασική Περιοχή μεταξύ Νέας Ζίχνης- Γαζώρου Αγίου Χριστοφόρου.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μαρινάκης για Βαρτζόπουλο: Όσοι έχουμε αξίωμα πρέπει να είμαστε διπλά προσεκτικοί
«Ο κ. Βαρτζόπουλος έκανε μια συζήτηση και μια ανάλυση με την επιστημονική του ιδιότητα ως ψυχίατρος» είπε ο ο κυβερνητικός εκπρόσωπος
Μαρινάκης για Βαρτζόπουλο: Όσοι έχουμε αξίωμα πρέπει να είμαστε διπλά προσεκτικοί
«Ανοιχτές Πόρτες» στα οινοποιεία των Δρόμων του Κρασιού – Για 2 μέρες
Οι Οινοποιοί Βορείου Ελλάδος γιορτάζουν την Άνοιξη και το νέο κύκλο ζωής στο αμπέλι - Ξεναγήσεις, οινογευσίες, εκδηλώσεις και διάφορες προτάσεις
«Ανοιχτές Πόρτες» στα οινοποιεία των Δρόμων του Κρασιού – Για 2 μέρες