Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Ροδόπη: Η στιγμή που οι αρχές απομακρύνουν ηλικιωμένους από τη φωτιά (VIDEO)

Οι Αρχές χρειάστηκε να συνδράμουν στην απομάκρυνση ηλικιωμένων, προκειμένου να βρουν ασφαλές καταφύγιο μακριά από το μέτωπο

Σε ετοιμότητα απαιτείται να βρίσκονται διαρκώς κάτοικοι και Αρχές, εξαιτίας των πυρκαγιών που μαίνονται στη χώρα, συνεπικουρούμενες και από τις καιρικές συνθήκες, με το μέτωπο της Ροδόπης να είναι ένα από τα πιο σημαντικά που ξέσπασαν τις τελευταίες ημέρες.

Η χθεσινή ημέρα, Τετάρτη (23/8) ήταν άλλωστε ιδιαίτερα δύσκολη, με το 112 να ηχεί για εκκενώσεις 5 οικισμών εξαιτίας της φωτιάς που συνεχίζει να μαίνεται στην Αλεξανδρούπολη.

Δεν είναι όμως το ίδιο εύκολο οι εκκενώσεις αυτές να γίνουν άμεσα και συντεταγμένα χωρίς την απαιτούμενη συνδρομή, ιδίως σε όσους το έχουν ανάγκη, έτσι οι Αρχές χρειάστηκε να συνδράμουν στην απομάκρυνση ηλικιωμένων, προκειμένου να βρουν ασφαλές καταφύγιο μακριά από το μέτωπο.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι η απομάκρυνση μιας ηλικιωμένης από το σπίτι της, συνοδεία των αστυνομικών, στο χωριό Χαμηλό της Ροδόπης, που απέχει περί τα 33 χλμ από την Κομοτηνή.

Δείτε τα βίντεο με την εκκένωση από το Χαμηλό Ροδόπης

 

Πηγή: iefimerida

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Τελευταία η Ελλάδα σε 9 κρίσιμους δείκτες
H κάλυψη της απόστασης των εισοδημάτων των Ελλήνων πολιτών από τα αντίστοιχα της Ε.Ε., που γιγαντώθηκε στην περίοδο των μνημονίων, δεν θα είναι...
Τελευταία η Ελλάδα σε 9 κρίσιμους δείκτες
Αλκοόλ και οδήγηση: Πρόστιμα μαμούθ με το νέο ΚΟΚ - Πόση ώρα μετά το ποτό μπορείτε να οδηγήσετε
Σημαντικό ρόλο στην απορρόφηση του αλκοόλ από τον οργανισμό παίζουν πολλά χαρακτηριστικά
Αλκοόλ και οδήγηση: Πρόστιμα μαμούθ με το νέο ΚΟΚ - Πόση ώρα μετά το ποτό μπορείτε να οδηγήσετε