Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Ουρές για τις παλιές ταυτότητες και στο Κιλκίς – Για να προλάβουν τα… τσιπάκια

Ουρές κόσμου που περιμένει από τις 02:00 το πρωί με άτυπο κατάλογο προτεραιότητας για να βγάλει καινούρια ταυτότητα

Μεγάλες ουρές από κόσμο που σπεύδει να αλλάξει ταυτότητα πριν έρθουν οι καινούριες με τα… τσιπάκια, σχηματίστηκαν και στο Αστυνομικό Μέγαρο του Κιλκίς.

Συγκεκριμένα, πολύς κόσμος έσπευσε στο Αστυνομικό Μέγαρο προκειμένου να… προλάβει να βγάλει καινούρια ταυτότητα πριν αρχίσουν να εκδίδονται οι νέου τύπου ταυτότητες που μοιάζουν με πιστωτική κάρτα τράπεζας ή τις νέες άδειες οδήγησης.

Δεν υπάρχουν αποθηκευμένα πρόσθετα στοιχεία, σύμφωνα με το Υπουργείο Εσωτερικών. Μόνο και με σύμφωνη γνώμη του κατόχου μπορεί να μπει στη νέα ταυτότητα και η ομάδα αίματος. Ώστε σε περίπτωση ατυχήματος και επείγουσας παροχής πρώτων βοηθειών να την γνωρίζουν οι θεράποντες. Ωστόσο, μερίδα του κόσμου πιστεύει πως στις νέες ταυτότητες έχουν τοποθετήσει… ηλεκτρονικά τσιπ για να μας παρακολουθούν.

Έτσι στήνονται από τις 2 το βράδυ στο Μέγαρο για να πιάσουν θέση, σύμφωνα με δημοσίευμα της ΠΡΩΙΝΗΣ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ. Να προλάβουν καθώς καθημερινά η αρμόδια υπηρεσία άντε να προλάβει να εκδώσει 15-20 ταυτότητες και στο Μέγαρο καθημερινά καταφτάνουν μέχρι και 40 άτομα! Μάλιστα, κυκλοφορεί και άτυπος κατάλογος προτεραιότητας.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Φλωρίδης: Η δίκη για το Μάτι έγινε με νομοθεσία που διαμορφώθηκε το 2019
«Οι διατάξεις βάσει των οποίων επιδόθηκαν ποινές ψηφίστηκαν έναν χρόνο μετά τη φωτιά στο Μάτι» είπε ο υπουργός Δικαιοσύνης
Φλωρίδης: Η δίκη για το Μάτι έγινε με νομοθεσία που διαμορφώθηκε το 2019