Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Πανικός για νέες ταυτότητες και στις Σέρρες – Ουρές έξω από αστυνομικά τμήματα

Κόσμος στήνεται εδώ και δύο εβδομάδες για να αποφύγει τις νέου τύπου ταυτότητες

Ουρές κόσμου σημειώνονται εδώ και δύο εβδομάδες έξω από τα Αστυνομικά τμήματα του Νομού προκειμένου πολίτες να ανανεώσουν τις ταυτότητές τους και να αποφύγουν αυτές του νέου τύπου που έρχονται από τον Σεπτέμβριο.

Καθημερινά δεκάδες είναι αυτοί που περιμένουν έξω από το Α.Τ. Σερρών για να ανανεώσουν τις ταυτότητες τους ενώ αρκετοί είναι αυτοί που πιάνουν θέση ακόμη και από τα ξημερώματα κουβαλώντας καρέκλες από το σπίτι τους.

Η αρμόδια υπηρεσία της αστυνομικής διεύθυνσης στις Σέρρες προλαβαίνει να εκδώσει 40 ταυτότητες ενώ στο Αστυνομικό Μέγαρο καθημερινά καταφτάνουν περισσότερα και από 150 άτομα.

«Οι συνάδελφοι μου τραβάνε καθημερινά έναν Γολγοθά» είπε στην ΕΡΤ Σερρών ο πρόεδρος του συλλόγου Αστυνομικών υπαλλήλων Σερρών Τάσος Αραμπατζής που υπογράμμισε ότι οι δυνατότητες του τμήματος στις Σέρρες είναι η ανανέωση μέχρι 40 ταυτοτήτων την ημέρα ενώ στα περιφερειακά τμήματα μέχρι 15.

Όσο για το λόγο που αυτοί οι πολίτες θέλουν τώρα να ανανεώσουν τις ταυτότητες τους και να αποφύγουν αυτές του νέου τύπου που έρχονται από τον Σεπτέμβριο αυτό που λένε, σύμφωνα με τον κ. Αραμπατζή, είναι ότι «φοβούνται τα… τσιπάκια που υποστηρίζουν ότι θα υπάρχουν στις νέες ταυτότητες».

Πηγή: ertnews.gr

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Φλωρίδης: Η δίκη για το Μάτι έγινε με νομοθεσία που διαμορφώθηκε το 2019
«Οι διατάξεις βάσει των οποίων επιδόθηκαν ποινές ψηφίστηκαν έναν χρόνο μετά τη φωτιά στο Μάτι» είπε ο υπουργός Δικαιοσύνης
Φλωρίδης: Η δίκη για το Μάτι έγινε με νομοθεσία που διαμορφώθηκε το 2019