Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Αυλώνας: Ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος στον 45χρονο για εμπρησμό

Ζήτησε προθεσμία μέχρι την Τρίτη - Τι βρέθηκε στην κατοχή του

Ποινική δίωξη για εμπρησμό από πρόθεση σε βαθμό κακουργήματος άσκησε ο εισαγγελέας σε βάρος του 45χρονου, πρώην δικηγόρου, ο οποίος συνελήφθη να προσπαθεί να βάλει φωτιά στην ευρύτερη περιοχή γύρω από τον Αυλώνα Αττικής.

Ο κατηγορούμενος παραπέμφθηκε στον ανακριτή για να απολογηθεί. Ζήτησε και έλαβε προθεσμία για την προσεχή Τρίτη (29/8), προκειμένου να ετοιμάσει την υπερασπιστική γραμμή που θα ακολουθήσει.

Μέχρι τότε θα παραμείνει κρατούμενος.

Βρέθηκαν προσανάμματα, φλόγιστρο και πευκοβελόνες στο σπίτι του

Η σύλληψη του 45χρονου έγινε το βράδυ της Πέμπτης (24/8), καθώς στο σπίτι του βρέθηκαν πευκοβελόνες, φλόγιστρο και προσανάμματα. Συγκεκριμένα, ο 45χρονος συνελήφθη από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής, σε συνεργασία με το Τμήμα Ασφαλείας Ωρωπού και την Πυροσβεστική Υπηρεσία Οινοφύτων.

Ο 45χρονος προέρχεται από οικογένεια γαιοκτημόνων και μεγάλωσε στην περιοχή του Αυλώνα. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο συλληφθείς σπούδασε Νομική, αλλά εδώ και 15 έτη εγκατέλειψε το επάγγελμα και επέστρεψε στα πατρογονικά αμπέλια. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες πάσχει από ψυχολογικά προβλήματα.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ευρωεκλογές χωρίς Ευρώπη
Η ελληνική οπτική απέναντι στις Ευρωεκλογές σχεδόν έχει εξοστρακίσει τη λέξη Ευρώπη από τις προγραμματικές διακηρύξεις
Ευρωεκλογές χωρίς Ευρώπη