Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Γαύδος: Γυμνιστής τουρίστας αυνανιζόταν και παρενοχλούσε σεξουαλικά κοπέλες

Ο 32χρονος Αμερικανός προσήχθη δια της βίας καθώς βρισκόταν σε υπερδιέγερση και χτυπούσε τους αστυνομικούς

Στα χέρια της Αστυνομίας έπεσε το απόγευμα της Πέμπτης ένας 32χρονος Αμερικανός τουρίστας στη Γαύδο ο οποίος επί τέσσερις ημέρες είχε γίνει ο φόβος και ο τρόμος για τους κατοίκους του νησιού καθώς κυκλοφορούσε γυμνός σε παραλίες και αυνανιζόταν μπροστά σε νεαρές κοπέλες.

Ο «σάτυρος» της Γαύδου συνελήφθη μετά από μήνυση που υπέβαλε σε βάρος του ένα ζευγάρι Ελλήνων αφού πρώτα είχε μπουκάρει στο σπίτι τους κυνηγώντας με άγριες διαθέσεις την ιδιοκτήτρια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 32χρονος συλληφθείς είχε φτάσει στο νησί στις αρχές Αυγούστου και έκανε ελεύθερο camping στην παραλία των γυμνιστών.

Από την περασμένη Τετάρτη, όμως, ξεκίνησε τη νοσηρή του δράση κυκλοφορώντας γυμνός στην παραλία του Σαρακήνικου και επιδεικνύοντας τα γεννητικά του όργανα σε νεαρές γυναίκες.

Όπως λέει στο protothema.gr η δήμαρχος του νησιού, κ. Λίλιαν Στεφανάκη, ο 32χρονος κινούνταν στους κόλπους της κοινότητας των γυμνιστών και φέρεται να είχε προβεί σε άσεμνες πράξεις σε βάρος τριών γυναικών.

«Είχε δημιουργήσει κάποια προβλήματα στο νησί. Είχε έρθει γύρω στις 8 Αυγούστου και ήταν εκεί, σε όλο αυτό το κίνημα των γυμνιστών. Έμενε στην παραλία, μέσα στο κάμπινγκ και αυνανιζόταν γυμνός μπροστά σε κοπέλες στην παραλία του Σαρακήνικου. Υπάρχουν καταγγελίες από δύο γυναίκες ότι αυνανιζόταν γυμνός μπροστά τους ενώ μπήκε σε ένα σπίτι και απείλησε να βιάσει την ιδιοκτήτρια», τονίζει η κ. Στεφανάκη ενώ κάνει λόγο για ένα άτομο που βρισκόταν σε αμόκ και ήταν αδύνατη η επικοινωνία μαζί του καθώς βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ ή άλλων ουσιών.

«Δεν ήταν εύκολο να συνεννοηθεί κάποιος μαζί του. Ήταν υπό την επήρεια, από κάτι, δεν ξέρω τι. Ο κόσμος εδώ τον ήξερε, τον είχαν δει τι έκανε και τον υπέδειξαν στους Αστυνομικούς που τον συνέλαβαν», αναφέρει η ίδια.

Το απόγευμα της Πέμπτης, ο 32χρονος εντοπίστηκε σε κοντινή παραλία από άνδρες του Αστυνομικού Σταθμού Γαύδου και του Τμήματος Χανίων και προσήχθη δια της βίας καθώς βρισκόταν σε υπερδιέγερση και χτυπούσε τους Αστυνομικούς.

Ο νεαρός τουρίστας συνελήφθη με τις κατηγορίες της Βίας κατά Υπαλλήλων και Δικαστικών Προσώπων, της Παράνομης Βίας και της Προσβολής Γενετήσιας Ευπρέπειας και οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Χανίων.

Ο 32χρονος Αμερικανός αφέθηκε προσωρινά ελεύθερος ενώ ο Εισαγγελέας ζήτησε να υποβληθεί σε ψυχιατρική εξέταση.

Πηγή: protothema

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ