Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Έβρος: Οργή με νέο βίντεο σερίφη που έχει «συλλάβει» 4 μετανάστες – «Έχω 4 επενδυτές»

Το βίντεο το ανήρτησε ο ίδιος και δείχνει τέσσερις μετανάστες στο έδαφος

Ακόμη ένα περιστατικό με αυτόκλητο «σερίφη» έρχεται στο φως της δημοσιότητας μέσω βίντεο που αναρτήθηκε στα σόσιαλ μίντια.

Μετά το σοκαριστικό περιστατικό της περασμένης εβδομάδας, όπου ένας άνδρας κλείδωσε μετανάστες σε τρέιλερ φορτηγού, προκαλώντας την παρέμβαση του Αρείου Πάγου, τις τελευταίες ώρες ένα ανατριχιαστικό βίντεο κυκλοφορεί στα social media.

Το βίντεο ανέβασε ο ίδιος που το τραβά, και σε αυτό εμφανίζεται να έχει «συλλάβει», με τη βοήθεια κι άλλων, τέσσερις μετανάστες που βρίσκονται στο έδαφος, ενώ ένας εξ αυτών φαίνεται τραυματισμένος.

«Αλλους τέσσερις, άλλους τέσσερις καλούς επενδυτές... Βλέπετε; Μέρα μεσημέρι, που είναι οι αρχές...που είναι οι αρχές, που είναι οι αρχές... Αλλους τέσσερις επενδυτές, παίρνουμε τηλέφωνο αστυνομία δεν βγάζει δίκτυο...», ακούγεται να λέγεται στο βίντεο.

Το περιστατικό, κατά δήλωσή του, σημειώνεται κοντά σε χωριό του Έβρου. Μάλιστα, ο ίδιος, νωρίς το πρωί της Δευτέρας, με ανάρτησή του, εμφανίστηκε αμετανόητος για το βίντεο, το οποίο όμως κατέβασε από τον λογαριασμό του στα social media.

Πηγή: ieidiseis.gr

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ