Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Λήγει αύριο η προθεσμία αιτήσεων για προγράμματα σπουδών του ΕΑΠ

Η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων θα γίνει τον Σεπτέμβριο του 2023

Στην τελική ευθεία έχουν μπει οι αιτήσεις για τα προγράμματα σπουδών του ΕΑΠ: Οι υποψήφιοι και οι υποψήφιες έχουν τη δυνατότητα να υποβάλλουν έως την 31η Αυγούστου 2023 και ώρα 11.59 π.μ., ενώ η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων θα γίνει τον Σεπτέμβριο του 2023.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, σε μια εποχή κατά την οποία η ψηφιοποίηση της εκπαίδευσης προσφέρει ευελιξία και ευρείες  δυνατότητες, το ΕΑΠ, ένα από τα πιο γνωστά δημόσια ιδρύματα με εμπειρία 20 χρόνων στην εφαρμογή  τεχνολογικών καινοτομιών και βέλτιστων πρακτικών, προσφέρει ανοικτή και εύκολα προσβάσιμη εκπαίδευση για όλους, χωρίς περιορισμούς ηλικίας ή τόπου.

Το ΕΑΠ είναι το μοναδικό Ελληνικό ακαδημαϊκό ίδρυμα που παρέχει σπουδές αποκλειστικά με διαδικτυακές πλατφόρμες και ψηφιακές βιβλιοθήκες, σε επαγγελματίες, εργαζόμενους και μη, φοιτητές και απόφοιτους Λυκείου.

Λαμβάνοντας υπόψιν τον αυξημένο ανταγωνισμό στην αγορά εργασίας, προσφέρει πρωτοπόρα προγράμματα σπουδών στις τέσσερις Σχολές του ιδρύματος (Κοινωνικών Επιστημών, Εφαρμοσμένων Τεχνών και Βιώσιμου Σχεδιασμού, Θετικών Επιστημών και Τεχνολογίας, Ανθρωπιστικών Σπουδών), τα οποία οδηγούν σε «δυνατούς» και ανταγωνιστικούς τίτλους σπουδών. Παράλληλα, διασφαλίζει συνεργασίες με Έλληνες ακαδημαϊκούς, που διδάσκουν σε διακεκριμένα πανεπιστήμια του εξωτερικού, δημιουργώντας υπεραξίες στην εκπαιδευτική διαδικασία.

Οι αιτήσεις για όσους ενδιαφέρονται να κάνουν ένα σημαντικό ακαδημαϊκό βήμα, γίνονται μόλις με ένα κλικ στο https://www.eap.gr/.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Θεσσαλονίκη: Οριστική λύση για την πλατεία Διοικητηρίου - Μελέτες για ανάπλαση
Για τις κρήνες στην Άνω Πόλη ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης επισήμανε ότι σε ένα χρόνο η παρέμβαση θα έχει ολοκληρωθεί
Θεσσαλονίκη: Οριστική λύση για την πλατεία Διοικητηρίου - Μελέτες για ανάπλαση
mymarket
«Μαζί για όσα αγαπάς! Μαζί για τα παιδιά!»: Τα MyMarket στο πλευρό των παιδιών
Φέτος το Πάσχα, τα My market στέκονται στο πλευρό των παιδιών και στηρίζουν το «Μαζί για το Παιδί», καλύπτοντας τα γεύματα 150 παιδιών για ένα μήνα
«Μαζί για όσα αγαπάς! Μαζί για τα παιδιά!»: Τα MyMarket στο πλευρό των παιδιών