Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Τραγωδία στην Κρήτη: Τον σταμάτησε για έλεγχο η Τροχαία και έπαθε ανακοπή καρδιάς

troxaia-bloko

Ο άνδρας άφησε την τελευταία του πνοή στον δρόμο

Ένα τραγικό περιστατικό σημειώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής στην Κρήτη, κατά τη διάρκεια ελέγχων της Τροχαίας στον ΒΟΑΚ για την τήρηση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

Συγκεκριμένα, στην εθνική οδό Χανίων – Ρεθύμνου κοντά στις Βρύσες Αποκορώνου, οι αστυνομικοί έκαναν σήμα σε έναν οδηγό να σταματήσει το όχημά του για έλεγχο.

Ωστόσο, μόλις το όχημα πλησίασε το «μπλόκο» της ΕΛ.ΑΣ., οι αστυνομικοί αντιλήφθηκαν ότι κάτι περίεργο συνέβαινε στον οδηγό του οχήματος.

Ο οδηγός μόλις ακινητοποίησε το όχημα, έχασε τις αισθήσεις του, αντιμετωπίζοντας πρόβλημα στην καρδιά.

Αμέσως οι αστυνομικοί κατέβαλλαν κάθε δυνατή προσπάθεια για να επαναφέρουν τον 58χρονο, κάνοντας και ΚΑΡΠΑ, ωστόσο δεν τα κατάφεραν, με τον άτυχο οδηγό να αφήνει την τελευταία του πνοή στο δρόμο.

Λίγα λεπτά αργότερα, στο σημείο βρέθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, με τους διασώστες να μεταφέρουν τη σορό του άτυχου 58χρονου στο νοσοκομείο Χανίων για να διαπιστωθεί η ακριβής αιτία θανάτου του.

Πηγή: In.gr

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πολλές ταυτόχρονες φωτιές σε 24 ώρες - Έκτακτη σύσκεψη της Πολιτικής Προστασίας
Η σύσκεψη πραγματοποιείται λόγω των πολλών και ταυτόχρονων εστιών που εκδηλώθηκαν τις τελευταίες ώρες και των θυελλωδών ανέμων
Πολλές ταυτόχρονες φωτιές σε 24 ώρες - Έκτακτη σύσκεψη της Πολιτικής Προστασίας
Θεσσαλονίκη: Καλλιτεχνική διαμαρτυρία «save art» στην Αριστοτέλους
Δράση μαθητών και μαθητριών του Καλλιτεχνικού Σχολείου Θεσσαλονίκης με σκοπό την ανάδειξη των προβλημάτων της τέχνης και του σχολείου τους
Θεσσαλονίκη: Καλλιτεχνική διαμαρτυρία «save art» στην Αριστοτέλους