Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Σοκ στην Ημαθία: Θρήνος για τον θάνατο γνωστού αστυνομικού – Πατέρας 4 παιδιών

Η επίσημη ανακοίνωση της αστυνομίας για το τροχαίο δυστύχημα

Επίσημη ανακοίνωση σχετικά με το τροχαίο δυστύχημα που συνέβη σήμερα στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ένας  44χρονος αστυνομικός σε υπηρεσία, εξέδωσε η Αστυνομία.

Όπως επισημαίνεται, περίπου 08.50, στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας, Ι.Χ.Ε. όχημα που οδηγούσε ημεδαπή γυναίκα, συγκρούστηκε με μοτοσυκλέτα που οδηγούσε ο 44χρονος αστυνομικός του Αστυνομικού Τμήματος Αλεξάνδρειας, ο οποίος εκτελούσε υπηρεσία εποχούμενης περιπολίας, με αποτέλεσμα την ανατροπή της υπηρεσιακής μοτοσυκλέτας και την πρόσκρουση σε κράσπεδο και κολώνα ηλεκτροδότησης.

Ο 44χρονος αστυνομικός διακομίσθηκε με σταθμό του ΕΚΑΒ σε νοσοκομείο και στη συνέχεια κατέληξε.

Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Αλεξάνδρειας.

Σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης, η είδηση του θανάτου του 44χρονου έχει σοκάρει την τοπική κοινωνία, καθώς ήταν ιδιαίτερα αγαπητός και πολύ δραστήριος και μάλιστα ήταν πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Λουτρού.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα veriotis.gr, o 44χρονος ήταν παντρεμένος και είχε 4 παιδιά.

44hronos_astynomikos.jpg

Συλλυπητήριο του συνδυασμού "Ώρα Ευθύνης" του δημάρχου Αλεξάνδρειας Παναγιώτη Γκυρίνη

Ο συνδυασμός «Ώρα Ευθύνης» και οι υποψήφιοι του εκφράζουμε τη βαθιά μας θλίψη για την απώλεια του προέδρου της Κοινότητας Λουτρού Αλέξανδρου Τζιμούλη.

Ο Αλέξανδρος Τζιμούλης ήταν ένας άνθρωπος που τόσο στο πλαίσιο της εργασίας του όσο και στην πολιτική του διαδρομή υπηρέτησε τον τόπο μας με ανιδιοτέλεια, εντιμότητα και αφοσίωση. Υποβάλλουμε τα ειλικρινή συλλυπητήρια μας στην οικογένεια και τους οικείους του.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μάλαμα: Να αποκατασταθεί άμεσα το εξωκλήσι Αγίου Ιωάννη των Βραστάμων
Η βουλευτής Χαλκιδικής ζητά να ενταχθεί σε αναστηλωτικό πρόγραμμα του Υπουργείου Πολιτισμού και να χαρακτηριστεί ως νεώτερο μνημείο
Μάλαμα: Να αποκατασταθεί άμεσα το εξωκλήσι Αγίου Ιωάννη των Βραστάμων