Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Απάτη στην Πιερία: Άδειασε τον λογαριασμό του παριστάνοντας την τραπεζική υπάλληλο

eshop-apati

Αφαίρεσε από τραπεζικό λογαριασμό ενός άνδρα από την Πιερία το χρηματικό ποσό των 2.750 ευρώ

Το δάνειο που ήθελε να πάρει στην Πιερία, οδήγησε σε μια καλοστημένη απάτη. Η γυναίκα που την υλοποίησε, συστήθηκε στο θύμα ως τραπεζική υπάλληλος…

Το ένα λάθος άρχισε να διαδέχεται το άλλο και η απάτη στην Πιερία ολοκληρώθηκε χωρίς το θύμα να καταλάβει το παραμικρό. Η γυναίκα κατάφερε να αποκτήσει πρόσβαση σε τραπεζικό λογαριασμό του θύματος και να σηκώσει σχεδόν 3.000 ευρώ. Όταν ο άτυχος άντρας κατάλαβε αυτά που είχαν συμβεί πίσω από την πλάτη του, απευθύνθηκε στην αστυνομία.

Δικογραφία σχηματίστηκε σε βάρος αλλοδαπής, καθώς αφαίρεσε από τραπεζικό λογαριασμό ενός άνδρα από την Πιερία το χρηματικό ποσό των 2.750 ευρώ.

Συγκεκριμένα, από έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης προέκυψε ότι παριστάνοντας την τραπεζική υπάλληλο, επικοινώνησε με άνδρα στην Πιερία και με πρόσχημα χορήγησης δανείου, απέσπασε τους τραπεζικούς κωδικούς του.

Στη συνέχεια αφαίρεσε από το λογαριασμό του 2.750 ευρώ, τα οποία μετέφερε σε άλλους λογαριασμούς. Στη δικογραφία μάλιστα περιλαμβάνονται δύο ακόμη άτομα, σε λογαριασμούς των οποίων μεταφέρθηκε το ποσό.

Πηγή: newsit

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Χωρίς λεωφορεία ΟΑΣΘ η Θεσσαλονίκη σήμερα με 2 στάσεις – Ποιες ώρες απεργούν
Στάση εργασίας από τους εργαζόμενους στον ΟΑΣΘ στο πλαίσιο των απεργιακών κινητοποιήσεων για την εργατική Πρωτομαγιά
Χωρίς λεωφορεία ΟΑΣΘ η Θεσσαλονίκη σήμερα με 2 στάσεις – Ποιες ώρες απεργούν