Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Χτύπησε την Κέρκυρα η κακοκαιρία: Πέφτουν δέντρα, ακυρώνονται πτήσεις (ΦΩΤΟ)

Λόγω της έντονης κεραυνικής δραστηριότητας 8 πτήσεις δεν προσγειώθηκαν

Iσχυρό μπουρίνι έπληξε στις 3:00 μετά το μεσημέρι την Κέρκυρα και δημιούργησε προβλήματα στην ηλεκτροδότηση, καθώς επίσης και στη λειτουργία του αεροδρομίου "Ιωάννης Καποδίστριας"

Λόγω της έντονης κεραυνικής δραστηριότητας, 8 πτήσεις δεν προσγειώθηκαν και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, τουλάχιστον τρεις από αυτές μετέβησαν σε κοντινά αεροδρόμια.

Περιοχές τόσο στην πόλη της Κέρκυρας όσο και στα περίχωρα έχουν μείνει χωρίς ρεύμα. Οι διακοπές ρεύματος άρχισαν λίγα μόλις λεπτά μετά την έναρξη της καταιγίδας στις 14:55.

Ενδεικτικά να αναφέρουμε ότι χωρίς ρεύμα έχουν μείνει τμήματα περιοχών του κέντρου της πόλης, Πλατύτερα, Μαντουκι, τμήματα της περιοχής των Γουβιών, Κυρά Χρυσικού ενώ επι ποδός ήδη βρίσκονται συνεργεία του ΔΕΔΔΗΕ. Μάλιστα αρκετες περιοχές έχουν μείνει χωρίς ρεύμα λόγω πτώσης καλωδίου.

Από θαύμα σώθηκαν ο ιδιοκτήτης και πελάτες ταβέρνας στον παραλιακό δρόμο της Γαρίτσας μέσα στην πόλη της Κέρκυρας, όταν δέντρα έπεσαν στην επιχείρηση.

Ισχυρή βροχόπτωση και δυνατοί άνεμοι είναι το κυρίαρχο χαρακτηριστικό του καιρού αυτή την ώρα. Στον χώρο βρίσκεται η Πυροσβεστική για την απομάκρυνση των πεσμένων δέντρων.

Αναλυτικότερα, ένα μεγάλο δέντρο έπεσε σήμερα το μεσημέρι στον Ανεμόμυλο.  Μάλιστα έπεσε πάνω σε τέντα και τραπέζια ταβέρνας που υπάρχει εκεί και ευτυχώς εκείνη την ώρα λόγω της δυνατής βροχόπτωσης δεν υπήρχε κανείς.

Δείτε φώτο

φφφ

φφφγργρρ

ξκυκυ

Πηγή: ΑΠΕ - corfutvnews.gr

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ