Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Έξαλλος ο Μπέος: «Πού πάτε ρε άνθρωποι, πλημμύρισε ο Βόλος» (ΦΩΤΟ + VIDEO)

Ανάρτηση του δημάρχου του Βόλου με το νερό να του φτάνει ως το γόνατο και υπό έντονη βροχή – Μπλακ άουτ σε περιοχές της Λάρισας

Μεγάλα είναι τα προβλήματα στο Βόλο από την επέλαση της κακοκαιρίας Daniel που έχει ξεκινήσει την επέλασή της στη χώρα μας από το βράδυ της Δευτέρας.

Οι μετακινήσεις στον Βόλο είναι αδύνατες καθώς το νερό έχει ξεπεράσει το ύψος των πεζοδρομίων. Τα λεωφορεία σταμάτησαν να εκτελούν δρομολόγια καθώς δεν μπορεί να εξασφαλιστεί η ασφάλεια των μετακινήσεων, ενώ οι καταστηματάρχες στο κέντρο αδυνατούν να προσεγγίσουν τις επιχειρήσεις τους για να μετρήσουν τις ζημιές τους, σύμφωνα με το gegonota.news.

Δείτε φωτογραφίες:

volos_plimmires_1.jpeg
volos_plimmires_2.jpeg
volos_plimmires_3.jpeg
volos_plimmires_4.jpeg

 

Αποκλεισμένη η Αγριά και οι Σταγιάτες

Οι δρόμοι έχουν μετατραπεί σε ποτάμια με τα φρεάτια να μη μπορούν να απορροφήσουν το νερό. Στις Συαγιάτες το χωριό αποκλείστηκε λόγω κατολισθήσεων και στην Αγριά ο δρόμος “κόπηκε” στη μέση, στο ύψος της Παιδόπολης. Οι πολίτες είναι αποκλεισμένοι στα σπίτια τους στην Αγριά όπου οι δρόμοι είναι αδιάβατοι και το ίδιο συμβαίνει σε Άνω Βόλο και Άλλη Μεριά.

 

Μπέος: Πού πάνε όλοι αυτοί;

Μάλιστα, ο δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος έκανε μια ανάρτηση στο Διαδίκτυο όπου βγαίνει από το δημαρχείο και κατευθύνεται προς τον δρόμο. Με το νερό να του φτάνει ως το γόνατο και υπό έντονη βροχή, ο Αχιλλέας Μπέος φωνάζει στους οδηγούς, που δημιουργούν «ουρά» με τα ΙΧ, να επιστρέψουν στα σπίτια τους!

«Πού πάνε όλοι αυτοί; Είναι για τρέλα αυτό που συμβαίνει. Εκατό φορές το είπαμε» ακούγεται να λέει. «Κάνω έκκληση στον κόσμο, μην κυκλοφοράτε. Από χθες τα λέμε, δεν μπορούν να βγουν τα μηχανήματα έξω. Πού πάτε ρε άνθρωποι, πού πάτε ρε σεις! Κοιτάξτε πού είναι το νερό. Δεν ακούτε, πού πάτε όλοι εσείς; Από χθες σας λέμε, θα σπάσουν τα ποτάμια, ξέρετε τι νερό έρχεται; Πηγαίνετε στα σπίτια σας» φωνάζει ο δήμαρχος Βόλου.

Το βίντεο συνοδεύεται μάλιστα από τη φράση «Σας παρακαλώ πολύ, περιορίστε τις μετακινήσεις σας».

Δείτε το βίντεο:

 

Μπλακ άουτ λόγω κακοκαιρίας σε περιοχές της Λάρισας

Η έντονη κακοκαιρία που ταλανίζει την περιοχή της Λάρισας έχει επιφέρει βλάβες στο δίκτυο του ΔΕΔΔΗΕ με αποτέλεσμα πολλές περιοχές εντός της πόλης αλλά και στο νομό γενικότερα να στερούνται ηλεκτροδότησης.

Σύμφωνα με το onlarissa.gr, οι εν λόγω διακοπές ρεύματος βρίσκονται από το πρωί της Τρίτης σε εξέλιξη, με συνεργεία του ΔΕΔΔΗΕ να κάνουν αγώνα προκειμένου να αποκαταστήσουν τις βλάβες.

Ειδικότερα εντός πόλεως Λάρισας πρόβλημα ηλεκτροδότησης αντιμετωπίζουν οι οδοί Κρανώνος Παπασταύρου και Χατζημιχάλη και η συνοικία του Αγίου Θωμά γενικότερα.

Εκτός πόλης χωρίς ρεύμα είναι οι εξής περιοχές: Γιάννουλη, Καλλιπέυκη, Πλατύκαμπος, Συκούριο, Μεσορράχη, Άγιοι Ανάργυροι, Τερψιθέα, Μαυροβούνι, Ραχούλα, Τύρναβος, Κοιλάδα, Σπηλιά, Μακρυχώρι, Πυργετός, Ομόλιο, Στόμιο και Μεσάγγαλα.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Συνάντηση Μητσοτάκη - Ερντογάν: Οι υπαρκτές διαφωνίες να μην οδηγούν σε κρίσεις
Κυβερνητικές πηγές επιβεβαιώνουν ότι ο πρωθυπουργός θα θέσει στον Πρόεδρο της Τουρκίας και το ζήτημα της μετατροπής της Μονής της Χώρας σε...
Συνάντηση Μητσοτάκη - Ερντογάν: Οι υπαρκτές διαφωνίες να μην οδηγούν σε κρίσεις
Με πούλμαν από Αλβανία για την ομιλία Ράμα στην Αθήνα - Επί ποδός η ΕΛΑΣ (VIDEO)
Για προσπάθεια εργαλειοποίησης των Αλβανών μεταναστών από τον Ράμα ενόψει των εκλογών της 9ης Ιουνίου κάνουν λόγο μειονοτικά μέσα ενημέρωσης
Με πούλμαν από Αλβανία για την ομιλία Ράμα στην Αθήνα - Επί ποδός η ΕΛΑΣ (VIDEO)