Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Κέρκυρα: Αστυνομικός η 22χρονη τουρίστρια που βρέθηκε νεκρή στον Κάβο

Στις τοξικολογικές εξετάσεις επικεντρώνεται η έρευνα που διεξάγεται από την αστυνομία

Νέες διαστάσεις λαμβάνει ο θάνατος της 22χρονης Αγγλίδας τουρίστριας η οποία βρέθηκε νεκρή στον Κάβο, την 1η Σεπτεμβρίου, μετά από το δημοσίευμα της Βρετανικής Sun και την αναπαραγωγή του δημοσιεύματος από όλα σχεδόν τα Ελληνικά μέσα ενημέρωσης.

Από την αρχή η αστυνομία της Κέρκυρας είχε αποκλείσει την εγκληματική ενέργεια. Ο ιατροδικαστής Γιάννης Αιβατίδης δήλωσε στην εφημερίδα Sun πως διαπίστωσε ότι η 22χρονη είχε καταναλώσει αλκοόλ. Η εφημερίδα θέτει θέμα εξέτασης προκειμένου να διαπιστωθεί τι είδους αλκοόλ κατανάλωσε και αν ήταν νοθευμένο. Το ερώτημα που θέτει η βρετανική εφημερίδα αλλά και ο ίδιος ο ιατροδικαστής στις δηλώσεις του είναι «Ήταν τόσο μεθυσμένη επειδή η (παράνομη) μεθανόλη ήταν στα αλκοολούχα ποτά που είχε καταναλώσει; Η απάντηση βρίσκεται στις τοξικολογικές εξετάσεις που θα γίνουν».

Το ερώτημα ήδη εξετάζουν οι αρχές της Κέρκυρας ιδιαίτερα μετά τους ελέγχους που πραγματοποιήθηκαν από την ΑΑΔΕ από τους οποίους διαπιστώθηκε ότι ορισμένα μπαρ στον Κάβο σέρβιραν νοθευμένα ποτά.

Η αιτία θανάτου πάντως, σύμφωνα με τον ιατροδικαστή Γιάννη Αϊβατίδη είναι : «Τα ευρήματα περιλάμβαναν κατάγματα στον θώρακα, το στομάχι και μια μικρή ρήξη σπλήνας. Αλλά ήταν ένα τραύμα στο κεφάλι που τη σκότωσε».

Στη συνέχεια έγινε γνωστό ότι η 22χρονη ήταν αστυνομικός στο επάγγελμα και υπηρετούσε στην αστυνομία του Surrey η οποία εξέδωσε μάλιστα ανακοίνωση που ανέφερε: «Χθες, δυστυχώς, ενημερωθήκαμε για τον ξαφνικό θάνατο ενός υπηρετούντος αξιωματικού ενώ ήταν σε διακοπές στην Κέρκυρα. Εργαζόμαστε για να στηρίξουμε τόσο την οικογένειά της όσο και τους συναδέλφους της σε αυτή την εξαιρετικά δύσκολη περίοδο. Έρευνα για τις συνθήκες του θανάτου διεξάγεται από τις ελληνικές Αρχές και αναμένουμε περαιτέρω ενημερώσεις από αυτές, καθώς διεξάγουν τις έρευνές τους».

Στην Κέρκυρα αναμένεται και ο πατριός, επίσης αστυνομικός,  της άτυχης νεαρής προκειμένου να παραλάβει τη σορό.  

Πηγή: ertnews.gr

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Δήμος Πέλλας: Τιμητική πλακέτα στον πρωταθλητή του Taekwondo Γιάννη Ιωαννίδη
Του απονεμήθηκε και το μετάλλιο του δήμου, για τα τέσσερα μετάλλια που κατέκτησε στους Πανευρωπαϊκούς Αγώνες Taekwondo ITF
Δήμος Πέλλας: Τιμητική πλακέτα στον πρωταθλητή του Taekwondo Γιάννη Ιωαννίδη
Θεσσαλονίκη: Τελευταία ψώνια για το Πάσχα στο Καπάνι – Πού παίζουν οι τιμές (ΦΩΤΟ)
Σχετικά υποτονική από το πρωί η κίνηση στην αγορά της Θεσσαλονίκης – Πώς θα λειτουργήσουν τα καταστήματα
Θεσσαλονίκη: Τελευταία ψώνια για το Πάσχα στο Καπάνι – Πού παίζουν οι τιμές (ΦΩΤΟ)