Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Αρτοποιός: Έκκληση στους πολίτες να μείνουν μέσα - «Κανείς δεν είναι ασφαλής στο δρόμο»

Συναγερμός τους κατοίκους της Μαγνησίας και της Σκιάθου να μείνουν ασφαλείς μέσα στα σπίτια τους

Έκκληση στους πολίτες της Μαγνησίας και των γύρω δοκιμαζόμενων από την κακοκαιρία Daniel περιοχών, έκανε ο Γιάννης Αρτοποιός.

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας ξεκαθάρισε ότι δεν ελλοχεύει κίνδυνος μόνο από τα «φουσκωμένα» ποτάμια και ρέματα, αλλά «το μεγάλο πρόβλημα είναι η άσφαλτος που έχει διαβρωθεί σε Μαγνησία και σε Σκιάθο» και σε πάρα πολλά σημεία έχει υποχωρήσει και έχει «καταπιεί» αυτοκίνητα.

Μάλιστα όπως ανέφερε χαρακτηριστικά κανένας πολίτης δεν είναι ασφαλής στον δρόμο ακόμη και αν κινείται πεζός, καθώς κανείς δεν ξέρει τι θα συμβεί αν υποχωρήσει ο δρόμος.

«Η άσφαλτος από κάτω δεν ξέρουμε τι έχει, κινδυνεύει να τον καταπιεί» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Αρτοποιός μιλώντας στο LiveNews του Mega.

Αρτοποιός: «Μην υπερεκτιμάτε τις δυνατότητές σας»

«Δεν ξέρουμε τι υπάρχει κάτω από τα νερά. μπορεί να υπάρχουν λακούβες, τρύπες μεγάλες» είπε χαρακτηριστικά και τόνισε ότι όλο το νερό θα το υποδεχθούν τα παράλια του Πηλίου, ζητώντας απ' όλους να μην βγουν στους δρόμους για κανέναν λόγο.

Εξάλλου, έκανε έκκληση και στους εγκλωβισμένους παραθεριστές «να μην προσπαθήσουν να διασχίσουν τον δρόμο και να μείνουν στους ορόφους του ξενοδοχείου, που θα είναι απόλυτα ασφαλείς».

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σοκολάτα: «Τσουχτερή» για αγρότες και καταναλωτές η τιμή του κακάο
Δεδομένου ότι οι τιμές σε δημοφιλή προϊόντα σοκολάτας έχουν ανέβει έως και 50% από πέρυσι, ορισμένοι αναλυτές προειδοποιούν ότι μπορεί να εξελιχθεί...
Σοκολάτα: «Τσουχτερή» για αγρότες και καταναλωτές η τιμή του κακάο