Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Κακοκαιρία Daniel: Συναγερμός για πέντε αγνοούμενους σε Βόλο και Πήλιο

Εξακολουθεί να βρίσκεται σε ισχύ η απαγόρευση κυκλοφορίας στο νομό Μαγνησίας λόγω εξέλιξης των επικίνδυνων καιρικών φαινομένων

Σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης βρίσκεται η Μαγνησία από την κακοκαιρία Daniel και σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ΕΡΤ αγνοούνται πέντε άνθρωποι.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες οι 4 άνθρωποι αγνοούνται στο νότιο Πήλιο ενώ ένα άτομο αγνοείται από το μεσημέρι της Τρίτης στον Βόλο που έχει χτυπηθεί αλύπητα από την κακοκαιρία Daniel.

Νωρίτερα νέο μήνυμα εστάλη από το 112 στους κατοίκους της Μαγνησίας παρατείνοντας έτσι την απαγόρευση κυκλοφορίας σε όλο το νομό λόγω της επέλασης της κακοκαιρίας Daniel.

Όπως αναφέρει το μήνυμα, εξακολουθεί να βρίσκεται σε ισχύ η απαγόρευση κυκλοφορίας στο νομό Μαγνησίας λόγω εξέλιξης των επικίνδυνων καιρικών φαινομένων.

Η νέα προειδοποίηση του 112 αναφέρει τα εξής: «Υπενθυμίζεται ότι βρίσκεται σε ισχύ η απαγόρευση κυκλοφορίας στο νομό Μαγνησίας με εντολή της ελληνικής αστυνομίας λόγω εξέλιξης επικίνδυνων καιρικών φαινομένων».

Την ίδια στιγμή, η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας ενημερώνει για την κατάσταση των δρόμων σε ολόκληρο το γεωγραφικό διαμέρισμα, δηλαδή σε Λάρισα, Μαγνησία, Σποράδες.

Πηγή: newsit

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Κλειστές οι τράπεζες για 5 μέρες – Ποιοι μισθοί θα καθυστερήσουν να «φανούν»
Κατεβάζουν «ρολά» οι τράπεζες για πέντε συνεχόμενες μέρες – Τι θα γίνει την Πρωτομαγιά και το Πάσχα, πώς επηρεάζονται οι μισθοδοσίες
Κλειστές οι τράπεζες για 5 μέρες – Ποιοι μισθοί θα καθυστερήσουν να «φανούν»