Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Πειραιάς: Ποιος ήταν ο 36χρονος που έσπρωξαν από το πλοίο – Είχε εισιτήριο

Άνθρωπος της βιοπάλης, ζούσε στις εργατικές κατοικίες στον Άγιο Νικόλαο Λασιθίου με τις δύο αδελφές του

Οργή και θλίψη επικρατεί στον τόπο καταγωγής του 36χρονου Αντώνη Κ, ο οποίος πέθανε όταν το πλήρωμα του πλοίου Blue Horizon τον πέταξε στη θάλασσα στο λιμάνι του Πειραιά. Ο 36χρονος ήταν από τον Άγιο Νικόλαο Λασιθίου όπου ζούσε στις εργατικές κατοικίες με τις δύο του αδελφές ενώ πρόσφατα είχε χάσει την μητέρα του.

Ήταν άνθρωπος της βιοπάλης, όπως τον περιγράφουν άτομα που τον γνώριζαν και γνωστός στην τοπική κοινωνία. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του Ράδιο Κρήτη, ο άτυχος 36χρονος ταξίδευε συχνά για τον Πειραιά και ήταν γνώριμος πληρώματος.

Πρόκειται για μέλος δεκαμελούς οικογένειας ενώ όπως λένε λιμενικές πηγές, ο 36χρονος είχε πληρώσει εισιτήριο το οποίο μάλιστα βρίσκεται στα χέρια των λιμενικών αρχών στο πλαίσιο της προανάκρισης.

Ωστόσο, ακόμη τραγικότερη την κατάσταση, κάνει η πληροφορία σύμφωνα με την οποία ο 36χρονος είχε επιβιβαστεί στο πλοίο αρκετή ώρα νωρίτερα ωστόσο για κάποιο λόγο κατέβηκε και προσπάθησε αργότερα να επιβιβαστεί ξανά με συνέπεια την τραγική κατάληξη.

Δείτε το σοκαριστικό video στο οποίο φαίνεται πώς έσπρωξαν τον 36χρονο στη θάλασσα:

Πηγή: ekriti.gr

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Δίκη για το Μάτι: Αυτεπάγγελτη έφεση ζητά η Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου
Σχετικά με τις αθωώσεις, την αναγνώριση ελαφρυντικών περιστάσεων στους καταδικασθέντες αλλά και για τις ποινές που επιβλήθηκαν
Δίκη για το Μάτι: Αυτεπάγγελτη έφεση ζητά η Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου