Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Μπέος σε πολίτη: «Τι ήρθες εδώ να δεις;» - Το δίκτυο νερού έχει καταστραφεί στο Βόλο

Άγνωστο πότε θα αποκατασταθεί το δίκτυο υδροδότησης

Νέα βίντεο από όσα συμβαίνουν στον Βόλο το πρωί της Πέμπτης δημοσίευσε ο δήμαρχος της πόλης, Αχιλλέας Μπέος, ο οποίος, μάλιστα, «κατσάδιασε» έναν ηλικιωμένο ο οποίος βρέθηκε κοντά «φουσκωμένο» από τα νερά ποταμό Κραυσίδωνα.

«Τι ήρθες εδώ να δεις; Είναι φυσική καταστροφή. Τρεις μέρες βρέχει, κατακλυσμός» ακούγεται να λέει ο Αχιλλέας Μπέος, ο οποίος «έβαλε χέρι» φωνάζοντας «που πάτε ρε άνθρωποι;» και σε οδηγούς που βρίσκονταν στην απέναντι πλευρά του ποταμού.

Στο δεύτερο βίντεο ο Αχιλλέας Μπέος βρέθηκε στο σημείο που γίνεται η διανομή νερού σε κατοίκους του Βόλου για να δώσει οδηγίες στους εργαζόμενους του δήμου προκειμένου να εξελίσσεται ταχύτερα η διαδικασία χωρίς να διστάσει να μοιράσει και ο ίδιος εξάδες νερών.

Στο τρίτο βίντεο ο δήμαρχος Βόλου κατέγραψε την προσπάθειά του να προσεγγίσει την περιοχή του παλαιού λιμεναρχείου προκειμένου να μοιραστεί νερό και φαγητό στους εκεί εγκλωβισμένους κατοίκους.

«Όχι βιβλική καταστροφή, όχι Κιβωτός του Νώε. Ο κόσμος είναι εδώ 3 μέρες χωρίς νερό, ρεύμα και φαγητό. Θλίβεται η καρδιά μου. Τι να πω για τους συνανθρώπους μου» ακούγεται ο Αχιλλέας Μπέος ο οποίος ανέλαβε να ενθαρρύνει μια γυναίκα φωνάζοντας της «υπομονή γιαγιά, υπομονή».

Την ίδια στιγμή δραματικές καταστάσεις περιέγραψε ο Αχιλλέας Μπέος αναφορικά με την υδροδότηση του Βόλου.

Όλο το δίκτυο είναι κατεστραμμένο, τόνισε και εξήγησε ότι έχουν καταστραφεί ολοσχερώς οι πηγές στο βουνό του Πηλίου που υδροδοτούν το 60% του Βόλου, όπως και τα αντλιοστάσια.

Δεν έχουμε πρόσβαση, έχουν κοπεί οι δρόμοι, σημείωσε και πρόσθεσε ότι δεν μπορεί να υπάρξει εκτίμηση για την αποκατάσταση της υδροδότησης.

Ο κ. Μπέος ανακοίνωσε ότι νερό θα έρθει από τις 6 ως τις 11 το βράδυ σε συγκεκριμένες περιοχές και πως το βράδυ το νερό θα κόβεται καθώς θα πρέπει να γεμίζουν οι δεξαμενές.

Είναι τραγική η κατάσταση, ζητάω την κατανόηση των πολιτών, είπε και ανέφερε πως θα μοιράζεται εμφιαλωμένο νερό 24ώρες το 24ωρο έξω από το δημαρχείο.

Όσο για την ηλεκτροδότηση ανέφερε ότι μέχρι αργά το βράδυ θα έχει αποκατασταθεί σε όλη την πόλη.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Δήμος Πέλλας: Τιμητική πλακέτα στον πρωταθλητή του Taekwondo Γιάννη Ιωαννίδη
Του απονεμήθηκε και το μετάλλιο του δήμου, για τα τέσσερα μετάλλια που κατέκτησε στους Πανευρωπαϊκούς Αγώνες Taekwondo ITF
Δήμος Πέλλας: Τιμητική πλακέτα στον πρωταθλητή του Taekwondo Γιάννη Ιωαννίδη