Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Κακοκαιρία Daniel: Συγκλονίζουν διασώσεις ηλικιωμένων και μωρών στην Καρδίτσα (VIDEO)

Στα βίντεο φαίνονται οι διασώστες να παίρνουν τους εγκλωβισμένους σε βάρκες για να τους οδηγήσουν με ασφάλεια μακριά από τα επικίνδυνα νερά της κακοκαιρίας

Συγκλονίζουν οι εικόνες από την Καρδίτσα, καθώς εκτυλίσσονται δραματικές διασώσεις ανθρώπων από σπίτια που έχουν πλημμυρίσει ως τις στέγες εξαιτίας της κακοκαιρίας Daniel.

Νέα βίντεο του iefimerida.gr δείχνουν μια ακόμη διάσωση, δύο ηλικιωμένων, από τα πλημμυρισμένα σπίτια τους στο χωριό Αστρίτσα της Καρδίτσας.

Καθώς η περιοχή της Καρδίτσας έχει χτυπηθεί σφοδρά από την κακοκαιρία Daniel, η εικόνα που βλέπουμε στα χωριά δεν θυμίζει σε τίποτα εκείνη μιας κατοικημένης περιοχής.

Διασώσεις με βάρκες στην Καρδίτσα, που πλήττεται από την κακοκαιρία Daniel, από το χωριό Αστρίτσα

Στα βίντεο φαίνονται οι επιχειρήσεις διάσωσης στο χωριό Αστρίτσα, με τους διασώστες να παίρνουν τους εγκλωβισμένους σε βάρκες για να τους οδηγήσουν με ασφάλεια μακριά από τα νερά της κακοκαιρίας.

Ηλικιωμένη γυναίκα κατεβαίνει με τη βοήθεια διασώστη από τη σκάλα ενός σπιτιού, το οποίο έχει πλημμυρίσει.

Με προσοχή, οι διασώστες κατεβάζουν τη γυναίκα στη βάρκα και μετά φεύγουν για να βρουν κι άλλους ανθρώπους που έχουν μείνει στις σκεπές των σπιτιών τους, περιμένοντας βοήθεια.

Η κάμερα καταγράφει το πλημμυρισμένο χωριό, με σπίτια, αλλά και μια εκκλησία κάτω από το νερό, καθώς το ζευγάρι ηλικιωμένων κάθεται αγκαλιασμένο στη βάρκα.

Κακοκαιρία Daniel-Καρδίτσα: Δείτε τα βίντεο της διάσωσης των ηλικιωμένων από το χωριό Αστρίτσα

 

Κακοκαιρία Daniel: Διάσωση μωρών στην Καρδίτσα με ελικόπτερο

Σε άλλο βίντεο, από το ίδιο χωριό της Καρδίτσας, φαίνεται η επιχείρηση διάσωσης μωρών.

Καθώς η περιοχή έχει πλημμυρίσει, άνδρες της Πυροσβεστικής μεταφέρουν στα χέρια τους μωρά, για να τα απομακρύνουν με ασφάλεια, βάζοντάς τα σε ελικόπτερα.

Πηγή: iefimerida.gr

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ