Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Αυξάνονται οι αγνοούμενοι: 5 στη Μαγνησία - Κόρη αναζητά 77χρονο στο Πήλιο

Την ίδια ώρα ο αριθμός των νεκρών από την κακοκαιρία Daniel αυξήθηκε σε επτά, με γνωστό επιχειρηματία του Βόλου να ανασύρεται νεκρός

Ο αριθμός των αγνοουμένων στην περιοχή του Βόλου ανέρχεται σε πέντε, σύμφωνα με πληροφορίες.

Οι αγνοούμενοι επισήμως ήταν δύο, ωστόσο νωρίτερα σήμερα δόθηκε επίσημα από την ΕΛΑΣ ως αγνοούμενος ένας ακόμη άνδρας, ηλικίας 77 ετών.

Ωστόσο, σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες υπάρχουν αναφορές για ακόμη δύο αγνοούμενοι στην περιοχή του πεδίου Βολής Αμπελώνα Τυρνάβου.

Τον 77χρονο αναζητά η κόρη του

Ένας 77χρονος άνδρας αγνοείται στην Πάλτση Πηλίου, και τον αναζητά η κόρη του, λόγω των πλημμυρών από την κακοκαιρία «Daniel».

Για την εξαφάνιση του άνδρα ενημερώθηκε σήμερα, Παρασκευή (8/9) η Αστυνομία και γίνονται έρευνες για τον εντοπισμό του.

Σημειώνεται ότι η περιοχή του Πηλίου «πνίγηκε» στο νερό και στα φερτά υλικά που κατέβασε η έντονη βροχόπτωση και παρουσιάζει εικόνες καταστροφής και ανυπολόγιστων ζημιών.

Την πληροφορία για δυο αγνοούμενους στο πεδίο βολής Αμπελώνα στον Τύρναβο ερευνούν οι αρχές λόγω της κακοκαιρίας που έχει πλήξει την Θεσσαλία.

Την ίδια ώρα ο αριθμός των νεκρών από την κακοκαιρία Daniel αυξήθηκε σε επτά, με γνωστό επιχειρηματία του Βόλου να ανασύρεται νεκρός.

Πηγή: iefimerida.gr

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Η Μασούτης υποστηρικτής της ταινίας του «Χαμόγελου του Παιδιού» για το bullying
Πρόκειται για μία ταινία μικρού μήκους από «Το Χαμόγελο του Παιδιού», που αφορά μια 16χρονη μαθήτρια η οποία βιώνει bullying
Η Μασούτης υποστηρικτής της ταινίας του «Χαμόγελου του Παιδιού» για το bullying
Αρχηγός: Η δική μου αλήθεια - Ο Θοδωρής Ζαγοράκης παρουσιάζει το πρώτο του βιβλίο
Μοιράζεται άγνωστες ιστορίες από την καριέρα του και το έπος της Πορτογαλίας - Πότε θα γίνει η παρουσίαση στη Θεσσαλονίκη
Αρχηγός: Η δική μου αλήθεια - Ο Θοδωρής Ζαγοράκης παρουσιάζει το πρώτο του βιβλίο