Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Συγκλονίζει κάτοικος 104 ετών: Περάσαμε πολέμους, πείνα, αλλά πρώτη φορά πνιγήκαμε (VIDEO)

Συγκινούν οι δηλώσεις της κατοίκου Τρικάλων, κυρίας Σταυρούλας, που μιλάει για το πώς έζησε την κακοκαιρία Daniel στα 104 χρόνια της

Συγκινητικό «ευχαριστώ» υπέργηρης κατοίκου της Πηνειάδας Τρικάλων στον αστυνομικό που τη διέσωσε. Η κ. Σταυρούλα Μπραζιώτη, 104 ετών κινδύνεψε να πνιγεί από τη φονική κακοκαιρία Daniel που έπνιξε τη Θεσσαλία.

Η κακοκαιρία Daniel έχει προκαλέσει βιβλικές καταστροφές στη Θεσσαλία, αφαιρώντας και ανθρώπινες ζωές. Στην Πηνειάδα Τρικάλων, η κ. Σταυρούλα Μπραζιώτη, 104 χρόνων, βοηθήθηκε από έναν αστυνομικό προκειμένου να διαφύγει τον κίνδυνο που διέτρεχε.

«Δεν έχω ξαναδεί τέτοιο πράγμα στη ζωή μου. Ήταν να γίνει η καταστροφή και μετά να κινηθούν; Τώρα τι να κάνουν; Περάσαμε πολέμους, περάσαμε δυστυχίες, περάσαμε πείνα, αλλά δεν πνιγήκαμε κιόλας. Αυτό το κακό δεν το έχω δει, πρώτη φορά στη ζωή μου», απαντάει με τρεμάμενη φωνή σε ερώτηση για τα όσα βίωσε τις τελευταίες μέρες με τη φονική κακοκαιρία που χτύπησε το μέρος στο οποίο ζει.

Σημειώνεται πως η αστυνομία, από την έναρξη των ακραίων καιρικών φαινομένων, παραμένει στην πρώτη γραμμή των επιχειρήσεων διάσωσης συνανθρώπων μας στη Θεσσαλία.

Τις συγκινητικές δηλώσεις της κ. Σταυρούλας κατέγραψε η κάμερα της ΕΡΤ:

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Χωρίς λεωφορεία ΟΑΣΘ η Θεσσαλονίκη σήμερα με 2 στάσεις – Ποιες ώρες απεργούν
Στάση εργασίας από τους εργαζόμενους στον ΟΑΣΘ στο πλαίσιο των απεργιακών κινητοποιήσεων για την εργατική Πρωτομαγιά
Χωρίς λεωφορεία ΟΑΣΘ η Θεσσαλονίκη σήμερα με 2 στάσεις – Ποιες ώρες απεργούν