Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Τραγωδία δίχως τέλος: Στους 10 οι νεκροί από τη φονική κακοκαιρία Daniel

Ακόμα 4 άτομα αγνοούνται

Tους δέκα έφθασαν το απόγευμα της Παρασκευής οι νεκροί από τη θεομηνία Daniel, ενώ άλλοι τέσσερις άνθρωποι παραμένουν αγνοούμενοι, όπως είπε ο υπουργός Πολιτικής Προστασίας, Βασίλης Κικίλιας.

Σε κατάσταση ύψιστου συναγερμού βρίσκεται τις τελευταίες ώρες η Λάρισα, αφού η πόλη βλέπει τη στάθμη των υδάτων στον Πηνειό να ανεβαίνει ώρα με την ώρα και ήδη έχει φτάσει στα 9,5 μέτρα. Συνοικίες της πόλης έχουν ήδη πλημμυρίσει και γίνεται αγώνας δρόμου για να ενισχυθούν και να κρατήσουν τα φράγματα, ώστε να αποφευχθεί ακόμη μεγαλύτερη καταστροφή. Στο Θεσσαλικό κάμπο έχουν «πνιγεί» πάνω τουλάχιστον 720.000 στρέμματα με την καταστροφή να είναι ανυπολόγιστη σε υποδομές, σπίτια, καλλιέργειες, επιχειρήσεις, ζωικό κεφάλαιο. 

Την ίδια ώρα συνεχίζονται οι επιχειρήσεις διάσωσης από τα χωριά κυρίως από την περιοχή του Παλαμά με τα σωστικά συνεργεία να δίνουν μάχη με το χρόνο, αφού οι εγκλωβισμένοι έχουν ήδη υποστεί τεράστια ταλαιπωρία ευρισκόμενοι σε ταράτσες, χωρίς νερό, φαγητό, ρεύμα. Στην ίδια περιοχή, πληθαίνουν οι καταγγελίες για αγνοούμενους, αλλά και για νεκρούς στον Παλαμά. 

Πηγή: skai

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Στο Κάιρο αντιπροσωπεία της Χαμάς – Σε εξέλιξη συνομιλίες για εκεχειρία στη Γάζα
«Εάν συνεχιστεί η στρατιωτική επίθεση του Ισραήλ στη Ράφα, δεν θα υπάρξει συμφωνία κατάπαυσης του πυρός»
Στο Κάιρο αντιπροσωπεία της Χαμάς – Σε εξέλιξη συνομιλίες για εκεχειρία στη Γάζα