Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Σορός άνδρα στη βόρεια Εύβοια - Εξετάζεται αν είναι αγνοούμενος από Μαγνησία

Αναμένεται η νεκροψία για τα αίτια του θανάτου

Τη σορό ενός άνδρα ηλικίας περίπου 65-70 ετών εντόπισαν και ανέσυραν στελέχη της υπηρεσίας του λιμενικού Αιδηψού στη Βόρεια Εύβοια.

Σύμφωνα με πληροφορίες μακάβριο εύρημα έφεραν οι έρευνες τον ανθρώπων του Λιμενικού στη Βόρεια Εύβοια το απόγευμα του Σαββάτου στη θαλάσσια περιοχή «Τουρκονέρι» στα Ελληνικά Ευβοίας. Πιθανολογείται πως ο άτυχος άνδρας είναι ένας από τους αγνοούμενους των πλημμυρών της Μαγνησίας.

Αυτό ωστόσο θα αποδειχθεί μετά τη νεκροψία - νεκροτομή από την Ιατροδικαστική Υπηρεσία.

Σημειώνεται ότι την Παρασκευή μετά την σφοδρή κακοκαιρία daniel ανευρέθηκαν άλλοι δύο σοροί στη θάλασσα και συγκεκριμένα, μία σορός άνδρα, στη θαλάσσια περιοχή ¨ΑΝΑΥΡΟΥ¨ Ν. Μαγνησίας, που ανήκε σε 65χρονο Έλληνα. Ο άτυχος άνδρας είχε βγει, βραδινές ώρες την 07/09/2023, από την οικεία του και έκτοτε αγνοούταν.

Επίσης μία σορός γυναίκας, αγνώστων λοιπών στοιχείων, με ύψος περίπου 1,65, που δεν έφερε ενδύματα, υποδήματα και άλλα προσωπικά αντικείμενα εντοπίστηκε στη θαλάσσια περιοχή όρμου Θεοτόκου ανατολικού Πηλίου.

Οι σοροί πρόκειται να μεταφερθούν στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Λάρισας για τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής, ενώ την προανάκριση ανέλαβε το Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου.

Πηγή lamiareport.gr

Φωτογραφία αρχείου

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Εν αναμονή της απάντησης της Χαμάς για την κατάπαυση του πυρός στη Γάζα
Πρόταση για «κατάπαυση του πυρός 40 ημερών» και απελευθέρωση χιλιάδων παλαιστίνιων φυλακισμένων σε αντάλλαγμα για την απελευθέρωση ομήρων
Εν αναμονή της απάντησης της Χαμάς για την κατάπαυση του πυρός στη Γάζα