Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Μεγάλη επιχείρηση για τον εντοπισμό ορειβάτη που αγνοείται στον Όλυμπο

Τα ίχνη του οποίου χάθηκαν σε χαράδρα στη θέση Μαυρόλογγος - Αίσιο τέλος για δύο περιπατητές στα Πιέρια

Σε εξέλιξη βρίσκεται μεγάλη επιχείρηση από τα μεσάνυχτα της Κυριακής για τον εντοπισμό ενός ορειβάτη, τα ίχνη του οποίου χάθηκαν αργά το βράδυ σε μία χαράδρα στη θέση Μαυρόλογγος στον Όλυμπο.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως ο ορειβάτης αποτελούσε μέλος ομάδας που έκανε αγώνα ορεινού τρεξίματος, αλλά ο ίδιος δεν έφτασε ποτέ στον τερματισμό. Οι διοργανωτές ενημέρωσαν μέσω του 112 την πυροσβεστική υπηρεσία και την αστυνομία και αμέσως στήθηκε μεγάλη επιχείρηση για τον εντοπισμό του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο αγνοούμενος δεν έχει μαζί του ανοιχτό κινητό τηλέφωνο και το τελευταίο στίγμα του εντοπίστηκε στη χαράδρα μέσω GPS. Επί τόπου έσπευσαν 10 πυροσβέστες με 3 οχήματα ενώ από τη Θεσσαλονίκη αναχώρησε η ορειβατική ομάδα της Β΄ ΕΜΑΚ.

 

Αίσιο τέλος για δύο περιπατητές στα Πιέρια

Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια δυο περιπατητών που έχασαν τον προσανατολισμό τους στα Πιέρια Όρη, στην ευρύτερη περιοχή του Βελβεντού Κοζάνης. Ύστερα από κινητοποίηση της Πυροσβεστικής, εντοπίστηκαν λίγο μετά τα μεσάνυχτα και μεταφέρθηκαν σε ασφαλές σημείο. Στην επιχείρηση συμμετείχαν και εθελοντές.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Δολοφονία Λυγγερίδη: Ξεκινά η απολογητική διαδικασία της δεύτερης ομάδας κατηγορουμένων
Σε εγκληματική οργάνωση οπαδών αποδίδεται η δολοφονία του αστυνομικού Γιώργου Λυγγερίδη τον περασμένο Δεκέμβριο
Δολοφονία Λυγγερίδη: Ξεκινά η απολογητική διαδικασία της δεύτερης ομάδας κατηγορουμένων
Θεσσαλονίκη: «Τέχνη και Αναπηρία» σήμερα στο ΚΘΒΕ - Το πρόγραμμα των δράσεων
Μια Πολύχρωμη Κυριακή με δωρεάν εργαστήρια, συζητήσεις, παρουσιάσεις, εικαστικές δραστηριότητες και παιχνίδια για ενήλικες και παιδιά
Θεσσαλονίκη: «Τέχνη και Αναπηρία» σήμερα στο ΚΘΒΕ - Το πρόγραμμα των δράσεων