Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Καβοδέτης του Blue Horizon: «Πνιγόταν και δεν μπορούσαμε να κάνουμε τίποτα»

Τι είπε ο καβοδέτης του Blue Horizon που ήταν μάρτυρας στον θάνατο του 36χρονου Αντώνη

Ο καβοδέτης του Blue Horizon, μίλησε σε τηλεοπτικό σταθμό σχετικά με τη δολοφονία του 36χρονου Αντώνη στο λιμάνι του Πειραιά, το βράδυ της 5ης Αυγούστου.

Ο ίδιος μίλησε στο στην εκπομπή του MEGA, «Live News» και ανέφερε πως πέρασε μπροστά από τον καταπέλτη του Blue Horizon για να πάει να λύσει τους κάβους του διπλανού πλοίου που έφευγε για την Κρήτη την ίδια ώρα. Παράλληλα, ισχυρίστηκε ότι δεν είδε ακριβώς τι είχε γίνει, ωστόσο είδε τον Αντώνη νεκρό στη θάλασσα και κανέναν να μη σπεύδει σε βοήθεια.

Τι είπε ο καβοδέτης του Blue Horizon

Ο καβοδέτης του Blue Horizon τόνισε χαρακτηριστικά: «Εγω ήμουν δίπλα στο Blue Horizon εκεί που είχε τους κάβους. Πέρασα έτσι όπως φαίνεται και στο βίντεο, από τον καταπέλτη. Μόνο εγώ ήμουν εκείνη τη στιγμή, γιατί ο άλλος (καβοδέτης), ήταν πίσω στη μεριά του «Έλυρος». Είχε φύγει το Blue Horizon και επέπλεε στο νερό. Δεν φαινόταν τίποτα, μόνο τα ρούχα του. Ήταν εκεί ένας πράκτορας, αυτός μίλαγε στο τηλέφωνο. Από αυτόν έμαθα ότι έχει πέσει άνθρωπος στο νερό. Δεν έχω ξαναδεί κάτι τέτοιο. Ήταν η πρώτη φορά. Άμα βλέπεις αυτά τα πράγματα, πως να μην σοκαριστείς δηλαδή; Πνίγεται ο άνθρωπος και εμείς δεν μπορούσαμε να κάνουμε τίποτα. Εγώ δεν ήμουν εκεί εκείνη τη στιγμή που έπεσε. Εγώ πήγα όταν ήταν νεκρός».

Δείτε το ρεπορτάζ για τον θάνατο του 36χρονου στο Blue Horizon:

Πηγή: iefimerida.gr

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Λευκός Οίκος: «Λανθασμένη προσέγγιση» η κατάληψη πανεπιστημιακών κτιρίων
Ο Τζον Κίρμπι ρωτήθηκε από δημοσιογράφους για την κατάληψη ενός κτιρίου του Πανεπιστημίου Κολούμπια στη Νέα Υόρκη
Λευκός Οίκος: «Λανθασμένη προσέγγιση» η κατάληψη πανεπιστημιακών κτιρίων