Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

«Πάνω από 100 με 150 πυροβολισμοί»: Πώς έγινε το μακελειό στη Λούτσα - Τα 2 σενάρια

Μαρτυρία από το σημείο κάνει λόγο για 100 με 150 πυροβολισμούς

Ημουνα στο σπίτι και άκουσα ξαφνικά πυροβολισμούς. Πάνω από 100 – 150 πυροβολισμούς», σημειώνει κάτοικος της περιοχής, αναφορικά με το μακελειό με τους έξι νεκρούς, που σημειώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας στη Λούτσα.

Ο ίδιος προσθέτει στην «K»: «Αρχικά νόμισα ότι γινόταν κάποιος γάμος. Βγήκα έξω, πήγα να δω τι ακριβώς γίνεται και αυτό που αντίκρισα ήταν πραγματικά φρικιαστικό. Τέσσερα άτομα μέσα στο αυτοκίνητο νεκρά και δύο έξω. Κάλεσα την αστυνομία, ήρθε. Αυτό είδα και αυτό άκουσα. Περίπου στις 6 το απόγευμα, 6 παρά τέταρτο».

Ραντεβού θανάτου ή ενέδρα;

Οι πρώτες εκτιμήσεις των αρχών κινούνται γύρω από δύο εκδοχές: Ραντεβού θανάτου ή στημένη ενέδρα εξόντωσης. Υπήρξε δε και η πληροφορία, ότι δεν αποκλείεται να πρόκειται για διαμάχη που προέρχεται μέσα από τις φυλακές.

Οι δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ που έφτασαν επί τόπου εντόπισαν κάλυκες από 9αρια πιστόλια, ενώ αναζητούν μία μηχανή και ένα ΙΧ. Οι νεκροί, σύμφωνα με πληροφορίες, είναι αλβανικής καταγωγής. Ο δράστης ή οι δράστες έβαλαν εναντίον οχήματος με γερμανικές πινακίδες κυκλοφορίας – πέντε άνθρωποι βρίσκονταν εντός του οχήματος και ένας εκτός.

Περίοικος δήλωσε ότι «ακούσαμε τους πυροβολισμούς, ήταν ριπές πολλές και γρήγορες, ήρθα στο σημείο», για να προσθέσει ότι το αιματηρό περιστατικό κράτησε για ώρα και πως εκτιμά ότι υπήρξε ανταλλαγή πυρών.

Η αρχική κλήση στο κέντρο του ΕΚΑΒ έγινε στις 18:31, η άφιξη στο σημείο στις 18:41, με μία μηχανή και μία κινητή ιατρική μονάδα.

Την προανάκριση της υπόθεσης έχει αναλάβει Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής.

Υπενθυμίζεται ότι το συμβάν έλαβε χώρα το απόγευμα της Δευτέρας στη συμβολή των οδών Αρίωνος και Ακροπόλεως, στην περιοχή της Αρτέμιδος.

Φωτογραφίες από το σημείο:

Μαρτυρία στην «Κ»: «Ακουσα ξαφνικά πάνω από 100 με 150 πυροβολισμούς»-1

Μαρτυρία στην «Κ»: «Ακουσα ξαφνικά πάνω από 100 με 150 πυροβολισμούς»-2

Πηγή: kathimerini

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ