Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Αλκίνοος Ιωαννίδης κατά Αχιλλέα Μπέου: «Ανεκδιήγητος ο δήμαρχος Βόλου»

«Πρέπει να υπάρξει και ο ευαισθητούλης» η ειρωνική απάντηση του Μπέου στον τραγουδοποιό

Την κόντρα που έχουν από το 2020 με αφορμή το νερό των Σταγιατών αναβίωσαν Αλκίνοος Ιωαννίδης και Αχιλλέας Μπέος με αιτία αυτή τη φορά τις καταστροφές από τις πλημμύρες που προκάλεσε η κακοκαιρία Daniel και στον Βόλο.

Την αρχή έκανε ο τραγουδιστής ο οποίος σε συναυλία του το βράδυ της Δευτέρας στην Τεχνόπολη που ξεκίνησε με τη φράση «έρχομαι από τη λάσπη» χρησιμοποίησε, μεταξύ άλλων, τον χαρακτηρισμό «ανεκδιήγητος» για τον δήμαρχο Βόλου κατηγορώντας τον ότι για να τον γράψουν οι κάμερες ανέβηκε σε μπουλντόζα και «φώναζε στην ερημιά εκεί που δεν υπήρχε άνθρωπος, "ήρθε το φαΐ και το νερό! Ελάτε να πάρετε"».

Το πρωί της Τρίτης ήρθε η απάντηση του Αχιλλέα Μπέου ο οποίος σε δική του ανάρτηση στο Facebook χαρακτήρισε «πάλαι ποτέ τροβαδούρο» και «ευαισθητούλη» τον Αλκίνοο Ιωαννίδη αναρωτόμενος αν τα έσοδα της συναυλίας θα δοθούν σε ανθρώπους που υποφέρουν και πονούν και «δεν πρόκειται για μια «αρπαχτή» με μπόλικη σάλτσα από υποκριτική ευαισθησία και αλληλεγγύη».

 

«Έρχομαι από τη λάσπη»

Το πρώτο «επεισόδιο» στην νέα κόντρα του τραγουδιστή με τον δήμαρχο Βόλου «έγραψε» ο Αλκίνοος Ιωαννίδης το βράδυ της Δευτέρας όταν ξεκίνησε τη συναυλία του με αναφορά στις καταστροφές στο Πήλιο.

«Έρχομαι από τον Βόλο, που ο δήμαρχος της πόλης, πριν από τρεις μέρες, ο ανεκδιήγητος αυτός δήμαρχος, ανεβασμένος σε μία μπουλντόζα, φώναζε στην ερημιά εκεί που δεν υπήρχε άνθρωπος, "ήρθε το φαΐ και το νερό! Ελάτε να πάρετε". Για την κάμερα, κάνοντας προεκλογικό σποτ μπας και τον ξαναψηφίσει κανείς» είπε χαρακτηριστικά ο Αλκίνοος Ιωαννίδης.

 

«Πρέπει να υπάρξει κι αυτός...»

Λίγες ώρες αργότερα, το πρωί της Τρίτης, ο Αχιλλέας Μπέος απάντησε στον Αλκίνοο Ιωαννίδη με ειρωνική διάθεση κάνοντας λόγο για «πάλαι ποτέ τροβαδούρο» και «ευαισθητούλη» καταλογίζοντάς του «απωθημένο» για όσα ακούστηκαν στη συναυλία της Δευτέρας.

«Ελπίζω ειλικρινά ότι τα έσοδα της συναυλίας θα διατεθούν στους ανθρώπους που αυτή τη στιγμή υποφέρουν και πονούν και δεν πρόκειται για μια ‘αρπαχτή’ με μπόλικη σάλτσα από υποκριτική ευαισθησία και αλληλεγγύη. Στο χέρι του ευαισθητούλη Αλκίνοου να μας το δείξει και ας με βρίζει όσο θέλει. Πρέπει να υπάρξει κι αυτός…» καταλήγει στην ανάρτησή του ο Αχιλλέας Μπέος.

Πηγή: protothema.gr

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ο τραγικός θάνατος του Θόδωρου Αγγελόπουλου: «Εκτινάχθηκε και έπεσε σε φρεάτιο» (VIDEO)
Ο ηθοποιός Αλέξανδρος Μούκανος περιέγραψε πώς συνέβη το ατύχημα που στοίχισε την ζωή στον γνωστό σκηνοθέτη
Ο τραγικός θάνατος του Θόδωρου Αγγελόπουλου: «Εκτινάχθηκε και έπεσε σε φρεάτιο» (VIDEO)