Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Φυτεία με 71 δενδρύλλια κάνναβης ως και 4 μέτρα βρέθηκε στην Πέλλα (ΦΩΤΟ + VIDEO)

Συνελήφθησαν δύο άτομα από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Παιονίας – Τι βρέθηκε από την έρευνα

Μετά από συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών του Γραφείου Ασφάλειας του Αστυνομικού Τμήματος Παιονίας, συνελήφθησαν χθες (11 Σεπτεμβρίου 2023) το μεσημέρι 2 ημεδαποί άνδρες, για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης.

Ειδικότερα, διαπιστώθηκε να καλλιεργούν σε αγροτική περιοχή της Πέλλας, πλησίον αρδευτικού καναλιού, συνολικά 71 δενδρύλλια κάνναβης, ύψους από 2,5 έως 4 μέτρων, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν.

Στο χώρο της φυτείας βρέθηκαν ακόμη και κατασχέθηκαν κάνναβη βάρους 700 γραμμαρίων, εργαλεία και άλλος εξοπλισμός που χρησιμοποιούσαν (αντλία νερού, σωλήνες κ.α.). Επίσης κατασχέθηκε μία μεταλλική βάρκα με εξωλέμβια μηχανή, την οποία χρησιμοποιούσαν για να προσεγγίζουν τη φυτεία των δενδρυλλίων κάνναβης.

Σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν στις οικίες τους και στην κατοχή τους, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητες κάνναβης βάρους 421 γραμμαρίων, μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας και δύο κινητά τηλέφωνα.

Κατασχέθηκε και ένα όχημα με συρόμενο τρέιλερ, στο οποίο ήταν έμφορτη η παραπάνω μεταλλική βάρκα. Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Γιαννιτσών.

Δείτε το video που αναρτήθηκε για την υπόθεση στην επίσημη σελίδα της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κεντρικής Μακεδονίας, αλλά και τις φωτογραφίες που δόθηκαν στη δημοσιότητα:

 

 

katashesi_dendryllion_kannabis_at_paionias.jpg
katashesi_exoplismoy_at_paionias.jpg
katashesi_metallikis_barkas_at_paionias.jpg
katashesi_kannabis_at_paionias.jpg

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ