Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Συγκινητική εικόνα: Πεζοναύτης ξαπλώνει στις λάσπες για να περάσουν πλημμυροπαθείς

Η ανάρτηση του αρχηγού ΓΕΕΘΑ, Κωνσταντίνου Φλώρου, στα social media με φωτογραφίες από τη διάσωση

Οι Ένοπλες Δυνάμεις τις τελευταίες μέρες συμμετέχουν στους απεγκλωβισμούς πλημμυροπαθών από τον θεσσαλικό κάμπο. Καθημερινά βλέπουν το φως της δημοσιότητας συγκλονιστικές εικόνες αυταπάρνησης των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων που με αυτοθυσία σώζουν ζωές. 

«Ένα τεράστιο "Εύγε", ένα τεράστιο "Ευχαριστώ" και απεριόριστος, βαθύς σεβασμός στον κόπο, στο μόχθο, στον ιδρώτα σας και στην απόλυτη αφοσίωση σας στον Σκοπό....Συνεχίστε με ΕΜΜΟΝΗ να σώζετε ανθρώπινες ζωές, να απαλύνετε τον ανθρώπινο πόνο και να βοηθάτε τους συνανθρώπους μας!

Οι Ένοπλες Δυνάμεις της Πατρίδας ακόμα μια φορά στο πλευρό της κοινωνίας, για όσο χρειάζεται, όπου χρειάζεται και με όλα τα μέσα που διαθέτουν. Σας έχω απόλυτη εμπιστοσύνη! Είμαστε όπου μας χρειάζεται η ΕΛΛΑΔΑ και συνεχίζουμε!!», έγραψε σε ανάρτησή του στα social media ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ Κωνσταντίνος Φλώρος. 

Μάλιστα ο κ. Φλώρος συνόδευσε την ανάρτησή του με φωτογραφίες όπου απεικονίζονται άνδρες της 32ης Ταξιαρχίας Πεζοναυτών να απεγκλωβίζουν ηλικιωμένους, ξαπλώνοντας, μάλιστα στις λάσπες προκειμένου να περάσουν με ασφάλεια οι πλημμυροπαθείς. 

Πηγή: protothema

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πολλές ταυτόχρονες φωτιές σε 24 ώρες - Έκτακτη σύσκεψη της Πολιτικής Προστασίας
Η σύσκεψη πραγματοποιείται λόγω των πολλών και ταυτόχρονων εστιών που εκδηλώθηκαν τις τελευταίες ώρες και των θυελλωδών ανέμων
Πολλές ταυτόχρονες φωτιές σε 24 ώρες - Έκτακτη σύσκεψη της Πολιτικής Προστασίας
Θεσσαλονίκη: Καλλιτεχνική διαμαρτυρία «save art» στην Αριστοτέλους
Δράση μαθητών και μαθητριών του Καλλιτεχνικού Σχολείου Θεσσαλονίκης με σκοπό την ανάδειξη των προβλημάτων της τέχνης και του σχολείου τους
Θεσσαλονίκη: Καλλιτεχνική διαμαρτυρία «save art» στην Αριστοτέλους