Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θεσσαλία: Με Σινούκ παραδίδουν ζωοτροφές σε αποκλεισμένα χωριά (ΦΩΤΟ + VIDEO)

Οι πτήσεις είναι αλλεπάλληλες καθώς οι περισσότερες κτηνοτροφικές εγκαταστάσεις βρίσκονται σε απομακρυσμένες περιοχές

Άλλη μια ειδική επιχείρηση που αφορά αυτή τη  φορά την παράδοση ζωοτροφών σε αποκλεισμένα από πλημμύρες χωριά της Θεσσαλίας στήθηκε τα τελευταία 24ωρα με τον συντονισμό της Περιφέρειας Θεσσαλίας και τη συνδρομή της Πολιτικής Προστασίας και του Στρατού.

Στόχος να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα που αντιμετωπίζουν κτηνοτρόφοι για να ταΐσουν τα ζώα του στις περιοχές αυτές.

Δείτε βίντεο από την επιχείρηση:

Η επιχείρηση αυτή έχει ξεκινήσει από τις 11 Σεπτεμβρίου και οι πρώτες αποστολές ζωοτροφών με ελικόπτερα της Πολιτικής Προστασίας έγιναν στο Ομορφοχώρι και στη Νέα Καρυά.

Στη συνέχεια παραδόσεις σε περιοχές που δεν υπάρχει οδική πρόσβαση έγιναν και με ελικόπτερα Σινούκ με τις πτήσεις να είναι αλλεπάλληλες καθώς οι περισσότερες κτηνοτροφικές εγκαταστάσεις βρίσκονται σε απομακρυσμένες περιοχές.

Παράλληλα κτηνοτρόφοι περιοχών που δεν είναι αποκλεισμένες, οι οποίοι έχουν καταφέρει να σώσουν ζώα, βρίσκονται σε επικοινωνία με την Περιφέρεια και τους Δήμους και προμηθεύονται με κάθε μέσον ζωοτροφές, αφού οι ανάγκες είναι μεγάλες και τόπος για να βοσκήσουν τα ζώα τους είναι δύσκολο να βρεθεί.

Δείτε φωτογραφίες:

sinouk_zootrofes_1.jpg
sinouk_zootrofes_2.jpg
sinouk_zootrofes_3.jpg
sinouk_zootrofes_4.jpg
sinouk_zootrofes_5.jpg

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Aνδρουλάκης: Ο κ. Μητσοτάκης να πει ξεκάθαρα τι συμβαίνει στο υπ. Εσωτερικών
Είναι αδιανόητο, λίγες εβδομάδες πριν τις ευρωπαϊκές εκλογές, να έχουμε συνεχιζόμενα κρούσματα που πλήττουν το κύρος του κράτους και την εμπιστοσύνη...
Aνδρουλάκης: Ο κ. Μητσοτάκης να πει ξεκάθαρα τι συμβαίνει στο υπ. Εσωτερικών