Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Φθιώτιδα: Φορτηγό παρέσυρε 15χρονο σε μηχανή - Πολυτραυματίας ο ανήλικος

Ο νεαρός διακομίστηκε άμεσα στο νοσοκομείο Λαμίας όπου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση

Εσπευσμένα στο χειρουργείο ένα 15χρονο παιδί που τραυματίστηκε σοβαρά σε τροχαίο ατύχημα στη Φθιώτιδα. Ο ανήλικος οδηγούσε μηχανή και παρασύρθηκε από φορτηγό…

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής 15 Σεπτεμβρίου, στην επαρχιακή οδό Αχινού – Κουβέλας έξω από το Στυλίδα στη Φθιώτιδα.

Κάτω από συνθήκες που διερευνώνται από το ΑΤ Στυλίδας, γύρω στις 14:00 το μεσημέρι, φορτηγό που οδηγούσε 49χρονος κάτοικος της περιοχής, συγκρούστηκε με μηχανάκι που οδηγούσε 15χρονος από την περιοχή της Στυλίδας, με αποτέλεσμα το σοβαρότατο τραυματισμό του ανηλίκου.

Σύμφωνα με το lamiareport.gr, το παιδί διακομίστηκε άμεσα με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Λαμίας, όπου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση.

Ως πολυτραυματίας διακομίστηκε στη συνέχεια στο Νοσοκομείο Παίδων «Η Αγία Σοφία». Προανάκριση για το σοβαρότατο τροχαίο διενεργεί το ΑΤ Στυλίδας.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σοκολάτα: «Τσουχτερή» για αγρότες και καταναλωτές η τιμή του κακάο
Δεδομένου ότι οι τιμές σε δημοφιλή προϊόντα σοκολάτας έχουν ανέβει έως και 50% από πέρυσι, ορισμένοι αναλυτές προειδοποιούν ότι μπορεί να εξελιχθεί...
Σοκολάτα: «Τσουχτερή» για αγρότες και καταναλωτές η τιμή του κακάο