Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Τήνος: Γυναίκα έπεσε στη θάλασσα την ώρα επιβίβασης σε πλοίο - Βούτηξαν να τη σώσουν (VIDEO)

Ύπαρχος, λιμενικός και καβοδέτης βούτηξαν απευθείας στη θάλασσα

Αναστάτωση προκλήθηκε σήμερα το μεσημέρι (18/09) στο λιμάνι της Τήνου, ύστερα από πτώση γυναίκας στη θάλασσα κατά την επιβίβασή της στο πλοίο.

Σύμφωνα με το tinosnews.gr, το περιστατικό σημειώθηκε λίγο πριν τις 3 το μεσημέρι της Δευτέρας. Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το παράξενο περιστατικό παραμένουν αδιευκρίνιστες, ωστόσο σημαντικό ρόλο ενδέχεται να είχαν οι ισχυροί άνεμοι που έπνεαν στην περιοχή εκείνη την ώρα. Κατά πληροφορίες, πρόκειται για ηλικιωμένη.

Μόλις η Ελληνίδα βρέθηκε στο νερό, υπήρξε άμεση κινητοποίηση για τη διάσωσή της. Συγκεκριμένα, ο  ύπαρχος του πλοίου, ένας λιμενικός και ένας καβοδέτης βούτηξαν στη θάλασσα για να τη σώσουν, απευθείας μόλις αντιλήφθηκαν τι είχε συμβεί.

Με συλλογική προσπάθεια, κατάφεραν να ανασύρουν σώα τη γυναίκα. Όλοι είναι καλά στην υγεία τους.

Αφού της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, δήλωσε καλά στην υγεία της, ενώ το πλοίο απέπλευσε προς συνέχιση του εγκεκριμένου του δρομολογίου.

Δείτε το βίντεο 

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πολλές ταυτόχρονες φωτιές σε 24 ώρες - Έκτακτη σύσκεψη της Πολιτικής Προστασίας
Η σύσκεψη πραγματοποιείται λόγω των πολλών και ταυτόχρονων εστιών που εκδηλώθηκαν τις τελευταίες ώρες και των θυελλωδών ανέμων
Πολλές ταυτόχρονες φωτιές σε 24 ώρες - Έκτακτη σύσκεψη της Πολιτικής Προστασίας
Θεσσαλονίκη: Καλλιτεχνική διαμαρτυρία «save art» στην Αριστοτέλους
Δράση μαθητών και μαθητριών του Καλλιτεχνικού Σχολείου Θεσσαλονίκης με σκοπό την ανάδειξη των προβλημάτων της τέχνης και του σχολείου τους
Θεσσαλονίκη: Καλλιτεχνική διαμαρτυρία «save art» στην Αριστοτέλους