Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Λιάγκας για τη «γιαγιά» Κασσελάκη: Χιούμορ ήταν, δεν αναστήσαμε καμία γιαγιά (VIDEO)

«Ή δεν το είδε ή τα ελληνικά του δεν είναι καλά είτε δεν έχει καλούς συμβούλους», είπε

Απαντήσεις σχετικά με το θέμα το οποίο δημιουργήθηκε με μια μακρινή συγγενή του Στέφανου Κασσελάκη που παρουσιάστηκε στην εκπομπή «Το Πρωινό» του ΑΝΤ1 ως «γιαγιά» του υποψήφιου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ έδωσε ο Γιώργος Λιάγκας το πρωί της Τετάρτης.

Αρχικά ο Γιώργος Λιάγκας είπε ότι «είμαι από τους λίγους που έχουν κάνει λάθη. Τα έχω παραδεχθεί και τα έχω πληρώσει και σε χρήμα και σε επαγγελματικό παρκάρισμα και έχω ζητήσει δημόσια συγγνώμη και έχω προχωρήσει».

Στη συνέχεια και με αφορμή την απάντηση του Στέφανου Κασσελάκη ο οποίος ξεκαθάρισε ότι η γυναίκα αυτή δεν ήταν γιαγιά του καθώς και οι δύο γιαγιάδες του έχουν πεθάνει, ο Γιώργος Λιάγκας υποστήριξε ότι «σε αυτή την περίπτωση άλλος έχει κάνει το λάθος και όχι εγώ. Για το ρεπορτάζ με την περιβόητη γιαγιά να του αναγνωρίσω ότι δεν ξέρει καλά ελληνικά και δεν έχει καλούς συμβούλους».

Ορμώμενος, δε, από τη δήλωση Κασσελάκη ότι θα «ξεδοντιάσει δικαστικούς και δημοσιογράφους», ο Γιώργος Λιάγκας συνέχισε λέγοντας ότι «αν θεωρεί ότι με αυτή την ανακοίνωσε ξεκίνησε με το ξεδόντιασμα να του πω ότι έχω όλα τα δόντια μου και το ξεδόντιασμα είναι άσφαιρο».

«Ή δεν το είδε ή τα ελληνικά του δεν είναι καλά είτε δεν έχει καλούς συμβούλους» πρόσθεσε για το επίμαχο θέμα ο Γιώργος Λιάγκας συμπληρώνοντας: «Ξεκάθαρα είπα ότι δεν είναι γιαγιά του, μητέρα δηλαδή της μητέρας ή του πατέρα του. Αν λοιπόν ήθελα να κάνω προβοκάτσια δεν θα έβαζα να λέει την σχέση της. Και εγώ το ξεκαθάρισα και το είπε στο βίντεο. Το λάθος μας είναι ότι στον τίτλο από κάτω και ψέγω τους συνεργάτες αλλά δεν μπορώ να το ξέρω δεν βάλαμε εισαγωγικά στο γιαγιά. Δεν αναστήσαμε καμία γιαγιά. Ακόμα, όμως, και να έχει δίκιο και να ήταν ΝΔ γιατί το θεωρείτε κακό και ότι κάποιος θέλει να σας κάνει κακό; Γιατί θεωρείτε ότι κάποιος το έκανε για να σας πλήξει; Ψάξτε σε άλλες εκπομπές και άλλους δημοσιογράφους που έστηναν τηλεφωνικές για να κάνουν τηλεθέαση».

«Η κυρία έχει προφανώς μακρινή συγγένεια σε εσάς και τη λέει. Ο εγγονός της πρέπει να είναι τρίτος εξάδελφός σας. Αντί να μου στείλετε μια ανθοδέσμη και ένα κουτί σοκολατάκια που ανακαλύπτουμε το γενεαλογικό σας δέντρο, εσείς βγαίνετε και λέτε ότι θέλουμε να σας κάνουμε κακό. Αντιμετωπίστε το με χιούμορ και μην ψάχνετε εχθρούς εκεί που δεν υπάρχουν. Κλείστε τα αυτιά σε σειρήνες που θέλουν να κάνουν κακό σε εμάς και κάνουν κακό και σε εσάς. Δείτε ποιοι είναι κοντά σας πραγματικά και ποιοι είναι κοντά σας για συμφέρον. Χιούμορ ήταν, ήταν μια μακρινή συγγενής. Εκτός και αν θέλετε αυλικούς που θέλουν να σας γλύφουν πατόκορφα» κατέληξε ο Γιώργος Λιάγκας.

Δείτε το βίντεο που προκάλεσε τις αντιδράσεις:

Πηγή: protothema.gr

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ