Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Σοκάρει θανατηφόρο τροχαίο: Το ΙΧ πέρασε «ξυστά» από μια μάνα με το παιδί της

Εικόνες λίγο πριν το θανατηφόρο τροχαίο που σημειώθηκε χθες το βράδυ στο Μαρκόπουλο

Σοκ προκαλούν οι εικόνες λίγο πριν το θανατηφόρο τροχαίο που σημειώθηκε χθες το βράδυ στο Μαρκόπουλο με απολογισμό έναν 50χρονο άνδρα νεκρό και τρεις τραυματίες.

Στο βίντεο-ντοκουμέντο που παρουσιάζει το protothema.gr διακρίνεται το ΙΧ αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 50χρονος να κινείται με ιλιγγιώδη ταχύτητα επί της λεωφόρου Πόρτο Ράφτη και να περνά «ξυστά» από μια μητέρα με το παιδί της, οι οποίοι διασχίζουν κάθετα το δρόμο.

Δείτε το βίντεο:

Στη συνέχεια, ακούγεται ένας εκκωφαντικός ήχος από τη μετωπική σύγκρουση με τα δύο οχήματα που κινούνταν στο άλλο ρεύμα κυκλοφορίας.

Το όχημα του 50χρονου εξετράπη της πορείας του, στο 36ο χιλιόμετρο της λεωφόρου Πόρτο Ράφτη, πέρασε τη διαχωριστική νησίδα και έπεσε πάνω στα δύο ΙΧ που έρχονταν από την αντίθετη κατεύθυνση.

Από τη σύγκρουση ανασύρθηκε νεκρός ο 50χρονος οδηγός του ενός αυτοκινήτου και βαριά τραυματισμένος ο συνοδηγός του δεύτερου, εμπλεκόμενου οχήματος.

Ελαφρά τραυματίες είναι οι οδηγοί των άλλων δύο αυτοκινήτων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι τρεις οδηγοί δεν φορούσαν ζώνη ενώ προανάκριση για τις ακριβείς συνθήκες του δυστυχήματος διενεργεί το Β Τμήμα Τροχαίας Νοτιοανατολικής Αττικής.

Πηγή: Protothema.gr

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Κόντρα Γεωργιάδη - Πολάκη: «Είσαι ο πρώτος που χειρούργησε σε δημόσιο νοσοκομείο»
«Τολμάς να συγκρίνεις αυτό το πράγμα με την ντροπιαστική τροπολογία που φέρνεις;» ανέφερε ο Πολάκης
Κόντρα Γεωργιάδη - Πολάκη: «Είσαι ο πρώτος που χειρούργησε σε δημόσιο νοσοκομείο»