Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Λάρισα: STOP στο μπάνιο στην παραλία Αγιάς πριν τις πιστοποιημένες αναλύσεις

Ο δήμος έχει πάρει δείγματα από το νερό για ανάλυση μετά τις πλημμύρες που έπληξαν την περιοχή

Με την θερμοκρασία να ανεβαίνει το τελευταίο δεκαήμερο του Σεπτεμβρίου ορισμένοι παρά το χάος που άφησε πίσω της η κακοκαιρία Daniel με τις πλημμύρες, και στα παράλια του νομού σκέφτονται να εκδράμουν στη θάλασσα για τα τελευταία τους μπάνια.

Μάλιστα το Σαββατοκύριακο σύμφωνα με το meteo η θερμοκρασία θα σκαρφαλώσει το Σάββατο στους 34 βαθμούς Κελσίου και την Κυριακή στους 32. Για κατοίκους, τουρίστες ή και επισκέπτες που θα θελήσουν να μεταβούν στα παράλια της Αγιάς και πρέπει να γνωρίζουν αν είναι επικίνδυνο να απολαύσουν το μπάνιο τους στη θάλασσα, ο αντιδήμαρχος τουρισμού Νίκος Ντάγκας ενημέρωσε με χθεσινοβραδινή του ανάρτηση τα εξής:

«Ο Δήμος Αγιάς στην αγωνία για την ασφάλεια κατοίκων και τουριστών για το μπάνιο στην θάλασσα παίρνει εδώ και ημέρες δείγματα για ανάλυση ώστε άμεσα να έχουμε τις πιστοποιημένες αναλύσεις για να μπορούμε να διαχειριστούμε την καθημερινότητα μας με ποιότητα.

Όσοι λοιπόν αγωνιούν για το αν είναι ασφαλές το μπάνιο στα παράλια θα πρέπει να αναμένουν τις αναλύσεις και τα αποτελέσματα των εμπειρογνωμόνων πριν το τολμήσουν».

Πηγή: onlarissa.gr

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ