Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Αγιά Λάρισας: Πρώτα οι αναλύσεις και μετά μπάνιο στις πλημμυρισμένες παραλίες

Πολλοί εκδρομείς να αναρωτιούνται αν μπορούν να απολαύσουν ένα μπάνιο στη θάλασσα - Η ανάρτηση του αντιδημάρχου τουρισμού

Δεν είναι λίγοι εκείνοι που, με σύμμαχο τον καλό καιρό, επισκέπτονται κάποια παραλία για να δροσιστούν αυτές τις μέρες. Με το θερμόμετρο να ανεβαίνει, παρότι διανύουμε το τελευταίο δεκαήμερο του Σεπτεμβρίου, μια παραλία παραμένει ένας ιδιαίτερα θελκτικός προορισμός.

Σύμφωνα με το meteo το Σαββατοκύριακο η θερμοκρασία θα ανέβει, συγκεκριμένα θα σκαρφαλώσει στους 34 βαθμούς Κελσίου το Σάββατο και την Κυριακή στους 32.

Πόσο επικίνδυνα είναι τα νερά;

Όμως, η κακοκαιρία Daniel πέραν των πολλών καταστροφών που άφησε πίσω της, έπληξε σε μεγάλο βαθμό και τα θαλάσσια ύδατα, με αποτέλεσμα πολλοί εκδρομείς να αναρωτιούνται αν τελικά μπορούν να απολαύσουν ένα μπάνιο στη θάλασσα.

Όπως αναφέρει το onlarissa o αντιδήμαρχος τουρισμού του δήμου Αγιάς Νίκος Ντάγκας, στην προσπάθειά του να ενημερώσει τους κατοίκους, τους τουρίστες και τους επισκέπτες που θέλουν να επισκεφθούν τα παράλια της Αγιάς Λάρισσας έκανε μια ανάρτηση σχετικά με την επικινδυνότητα των νερών.

Η ανάρτηση του αντιδημάρχου τουρισμού

«Ο Δήμος Αγιάς στην αγωνία για την ασφάλεια κατοίκων και τουριστών για το μπάνιο στην θάλασσα παίρνει εδώ και ημέρες δείγματα για ανάλυση ώστε άμεσα να έχουμε τις πιστοποιημένες αναλύσεις για να μπορούμε να διαχειριστούμε την καθημερινότητα μας με ποιότητα.

Όσοι λοιπόν αγωνιούν για το αν είναι ασφαλές το μπάνιο στα παράλια θα πρέπει να αναμένουν τις αναλύσεις και τα αποτελέσματα των εμπειρογνωμόνων πριν το τολμήσουν», έγραψε ο κ Ντάγκας.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πέθανε ξαφνικά 44χρονη γυναίκα ενώ έκανε βόλτα - Κατέρρευσε μπροστά στο γιο της
Η άτυχη γυναίκα, μητέρα δύο παιδιών, είχε βγει βόλτα στην αγορά μαζί με το μικρότερο παιδί της – Κατέρρευσε στη μέση του δρόμου
Πέθανε ξαφνικά 44χρονη γυναίκα ενώ έκανε βόλτα - Κατέρρευσε μπροστά στο γιο της