Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Βρήκαν πιστόλι στην Αρτέμιδα – Κοντά στο σημείο δολοφονίας των έξι Τούρκων

Βρίσκεται στα Εγκληματολογικά εργαστήρια και εξετάζεται αν έχει χρησιμοποιηθεί ή όχι στη συγκεκριμένη εξαπλή δολοφονία

Ένα πιστόλι των 9mm, εντοπίστηκε σε απόσταση 2 χιλιομέτρων από το σημείο της δολοφονίας των έξι Τούρκων στην Αρτέμιδα. Το όπλο είχε βρεθεί σε προγενέστερο χρόνο και βρίσκεται στα Εγκληματολογικά εργαστήρια για έλεγχο ενώ δεν εντοπίστηκαν σε αυτό ούτε DNA ούτε αποτυπώματα. Εξετάζεται αν έχει χρησιμοποιηθεί στη συγκεκριμένη εξαπλή δολοφονία.

Εν τω μεταξύ, στη σύλληψη 10 ατόμων, που φέρονται να σχεδίαζαν αντίποινα για τη δολοφονία των έξι Τούρκων στην Λούτσα, προχώρησε η τουρκική Αστυνομία σε Κωνσταντινούπολη και Σμύρνη.

Οι 10 συλληφθέντες, σύμφωνα με τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης, είναι μέλη της συμμορίας με την ονομασία «Daltons» του Μπαρίς Μπογιούν, του Τούρκου μαφιόζου που φέρεται να βρίσκεται στην Ιταλία. Στη συμμορία αυτή φέρεται πως ανήκαν και οι Τούρκοι που δολοφονήθηκαν στις 11 Σεπτεμβρίου στην Αρτέμιδα, στο πλαίσιο του πολέμου ανάμεσα σε οργανώσεις  που δραστηριοποιούνται στη διακίνηση κοκαΐνης στην Ευρώπη.

Σύμφωνα με τις τουρκικές αρχές οι συλληφθέντες φαίνεται πως ετοίμαζαν αντίποινα στην Κωνσταντινούπολη για τις δολοφονίες των έξι στην Αρτέμιδα, που έγιναν από τουλάχιστον τέσσερα άτομα με 60 σφαίρες.

Οι συλλήψεις τους έγιναν έπειτα από εφόδους πάνοπλων αστυνομικών των ειδικών δυνάμεων σε σπίτια στην Κωνσταντινούπολη και τη Σμύρνη, ενώ το τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων ANKΑ δημοσιοποίησε και σχετικό βίντεο.

Σύμφωνα με ανακοίνωση των τουρκικών αρχών στις έρευνες που έγιναν βρέθηκαν 4 πιστόλια, 85 φυσίγγια, μικροποσότητα ναρκωτικών και χρήματα. Σύμφωνα με πληροφορίες ανάμεσα στους υπόπτους που συνελήφθησαν στην Τουρκία είναι δύο γυναίκες αλλά και δύο αδέλφια ανδρών, οι οποίοι είναι ανάμεσα στα έξι θύματα της Αρτέμιδας.

 

Πηγή: ertnews.gr

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πολλές ταυτόχρονες φωτιές σε 24 ώρες - Έκτακτη σύσκεψη της Πολιτικής Προστασίας
Η σύσκεψη πραγματοποιείται λόγω των πολλών και ταυτόχρονων εστιών που εκδηλώθηκαν τις τελευταίες ώρες και των θυελλωδών ανέμων
Πολλές ταυτόχρονες φωτιές σε 24 ώρες - Έκτακτη σύσκεψη της Πολιτικής Προστασίας
Θεσσαλονίκη: Καλλιτεχνική διαμαρτυρία «save art» στην Αριστοτέλους
Δράση μαθητών και μαθητριών του Καλλιτεχνικού Σχολείου Θεσσαλονίκης με σκοπό την ανάδειξη των προβλημάτων της τέχνης και του σχολείου τους
Θεσσαλονίκη: Καλλιτεχνική διαμαρτυρία «save art» στην Αριστοτέλους