Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θρήνος στο τελευταίο αντίο στα αδέρφια που σκοτώθηκαν στο τροχαίο στη Λιβύη

Θρήνος στην κηδεία τους - Τραγικές φιγούρες οι γονείς τους

Το τελευταίο αντίο στην Άντζελα-Μόϊρα και τον Φίλιππ-Αντώνιο Μανδαλιό, τα δύο αδέλφια που έχασαν τη ζωή τους στο τροχαίο δυστύχημα στην Λιβύη μαζί με τους τρεις ένστολους, είπαν συγγενείς και φίλοι των δύο, αδικοχαμένων αδελφών από τον Ιερό Ναό της Παναγίας της Φανερωμένης, στη Βουλιαγμένη.

Τραγικές φιγούρες οι γονείς των δύο νέων καθώς και ο σύζυγος της Άντζελας ο οποίος είχε ανέβει τα σκαλιά της Εκκλησίας μαζί με την 32χρονη οχτώ ημέρες πριν από το πολύνεκρο τροχαίο και σήμερα τη συνόδευσε στην τελευταία της κατοικία.

Ο ίδιος, με κάλεσμά του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ζήτησε από τον κόσμο αντί στεφάνων να δώσει χρήματα υπέρ των πλημμυροπαθών στην πόλη Ντέρνα της Λιβύης.

Η Άντζελα και ο Φίλιππος, 32 και 33 ετών αντίστοιχα, ήταν παιδιά του προέδρου της ελληνικής κοινότητας στη Βεγγάζης και συμμετείχαν εθελοντικά ως διερμηνείς στην ελληνική αποστολή με προορισμό την Λιβύη.

Στη μνήμη τους στεφάνι κατέθεσαν η Πρεσβεία της Λιβύης, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, κ. Νίκος Ανδρουλάκης και ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ, Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος.

Τον παρών στη νεκρώσιμη ακολουθία έδωσαν η Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας, κυρία Αικατερίνη Σακελλαροπούλου, ο πρέσβης των ΗΠΑ στην Ελλάδα Τζόρτζ Τσούνης, καθώς και στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων.

2.jpg
1.jpg

Πηγή: protothema.gr


ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Η Σοφία για την… τούμπα στη Θεσσαλονίκη – «Είμαι πλήρως καλά, μην ανησυχείτε»
«Σας ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον, την υπέροχη φιλοξενία και την αγάπη που μου δείξατε», είπε το ρομπότ στους Έλληνες θαυμαστές της
Η Σοφία για την… τούμπα στη Θεσσαλονίκη – «Είμαι πλήρως καλά, μην ανησυχείτε»