Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Ξεκίνησε η κακοκαιρία στην Ήπειρο - «Βροχή» τα 112 σε 5 περιοχές της Ελλάδας

Σε ποιες περιοχές έχει σταλεί προειδοποιητικό μήνυμα από το 112

Με το νέο κύμα κακοκαιρίας να είναι προ των πυλών, ένα μήνυμα του 112 εστάλη το απόγευμα της Κυριακής, σε πέντε περιοχές της χώρας μας.

Συγκεκριμένα, το μήνυμα του 112 αναφέρει ότι αναμένονται:

Επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα (ισχυρές καταιγίδες, χαλαζοπτώσεις) από πρωινές ώρες της 25/9 και για τα επόμενα δύο 24ώρα σε ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλίας, τις Σποράδες, τη Φθιώτιδα & τη Βόρεια Εύβοια.

Επίσης, σύμφωνα με την ΕΡΤ μήνυμα του 112 εστάλη και για την περιοχή της Κοζάνης.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η επείγουσα ειδοποίηση:

«Προειδοποιητικό μήνυμα για επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα (ισχυρές καταιγίδες, χαλαζοπτώσεις) από πρωινές ώρες τις 25-09-2023 και τα επόμενα δύο 24ωρα στην περιοχή σας. Περιορίστε τις μετακινήσεις κατά τη διάρκεια των φαινομένων και ακολουθήστε τις οδηγίες των Αρχών»

Ξεκίνησε η κακοκαιρία στη Ήπειρο - Σφοδρή βροχόπτωση στην Παραμυθιά Θεσπρωτίας

Η μεταβολή του καιρού ξεκίνησε στην Ήπειρο το μεσημέρι της Κυριακής (24/09) με σφοδρή βροχόπτωση να σημειώνεται στην Εγνατία Οδό στο ύψος της Παραμυθιάς.

Οι οδηγοί που σκοπεύουν να μετακινηθούν προς Θεσπρωτία, οφείλουν να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να κινούνται με χαμηλές ταχύτητες για την αποφυγή ατυχημάτων.

Υπενθυμίζεται ότι ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα επηρεάσουν το σύνολο της Ηπείρου από αύριο, ενώ η Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Ηπείρου ενημέρωσε τους Δήμους και τις αρμόδιες Υπηρεσίες, εφιστώντας ταυτόχρονα και την προσοχή των πολιτών.

Δείτε βίντεο

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Νίκος Πετρουλάκης: 27.500 εν ενεργεία στρατιωτικοί υπό διωγμό, μετά τα 50 τους χρόνια
Τι ειπώθηκε σε συνάντηση που είχε η Ένωση Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας με τον υποψήφιο Ευρωβουλευτή της «Ελληνικής Λύσης»
Νίκος Πετρουλάκης: 27.500 εν ενεργεία στρατιωτικοί υπό διωγμό, μετά τα 50 τους χρόνια