Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Κρήτη: 17χρονος μαθητής έβγαλε σουγιά και έσκισε παντελόνι μαθήτριας

Συνελήφθη από την αστυνομία και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα – Συνελήφθη και ο πατέρας του

Στη σύλληψη ενός 17χρονου μαθητή ΕΠΑΛ που έβγαλε σουγιά και έσκισε το παντελόνι συνομήλικής του μαθήτριάς από άλλο ΕΠΑΛ προχώρησαν χθες αστυνομικοί του Α’ Αστυνομικού Τμήματος Ηρακλείου στην Κρήτη. Παράλληλα, συνέλαβαν και τον πατέρα του 17χρονου για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφεραν αστυνομικές πηγές τις οποίες επικαλείται η ΕΡΤ, το επεισόδιο συνέβη το πρωί της Δευτέρας, στο 1ο Εργαστηριακό Κέντρο Ηρακλείου, όπου μαθητές των ΕΠΑΛ παρακολουθούν εργαστηριακά μαθήματα. Ο 17χρονος μαθητής φέρεται να έβγαλε αναδιπλούμενο σουγιά και να τον έδειξε με απειλητικό τρόπο σε μαθήτρια άλλου ΕΠΑΛ, η οποία, σύμφωνα με την καταγγελία, αγχώθηκε και φοβήθηκε. Στη συνέχεια, ο 17χρονος κατηγορείται ότι της έσκισε με το σουγιά το παντελόνι στο ύψος της μπροστινής τσέπης.

Το περιστατικό καταγγέλθηκε στην Αστυνομία και ακολούθησε η σύλληψη τόσο του 17χρονου όσο και του 50χρονου πατέρα του. Ο τελευταίος, ωστόσο, με εντολή εισαγγελέα αφέθηκε ελεύθερος, ενώ ο νεαρός μαθητής παρέμεινε στα κρατητήρια και σήμερα το πρωί θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Ηρακλείου. Σε βάρος του έχει σχηματιστεί δικογραφία για παραβίαση της νομοθεσίας περί όπλων, για εξύβριση και για απειλή.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ