Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Κακοκαιρία Elias: Σοβαρά προβλήματα σε δρόμους στα Τρίκαλα και την Ήπειρο

Συνεργεία με μηχανήματα εργάζονται πυρετωδώς για τον καθαρισμό των δρόμων

Σοβαρά προβλήματα δημιούργησε σε κεντρικούς δρόμους της πόλης των Τρικάλων και σε γειτονιές χθες το βράδυ η κακοκαιρία Elias, με αποτέλεσμα να ακινητοποιηθούν αυτοκίνητα στους δρόμους.

Όπως τόνισε στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων ο δήμαρχος Τρικκαίων, Νίκος Σακκάς, «ήταν μεγάλο σε όγκο το ύψος της βροχής που έπεσε μέσα σε λίγη ώρα, αλλά εμείς ανταποκριθήκαμε άμεσα και αποτελεσματικά». Ο κ. Σακκάς πρόσθεσε ότι σήμερα η πόλη λειτουργεί χωρίς κανένα πρόβλημα.

 

Προβλήματα με κατολισθήσεις στην Ήπειρο

Προβλήματα στο επαρχιακό ορεινό δίκτυο της Ηπείρου δημιούργησαν η έντονη βροχόπτωση και το χαλάζι, που σημειώθηκαν τη νύχτα. Φερτά υλικά, καταπτώσεις βράχων και μικροκατολισθήσεις σημειώνονται στα ορεινά χωριά της Κόνιτσας, του Ανατολικού Ζαγορίου, του Μετσόβου και των Τζουμέρκων.

Σύμφωνα με την Πολιτική Προστασία της Περιφέρειας Ηπείρου, από τα ξημερώματα 15 μηχανήματα της υπηρεσίας εργάζονται πυρετωδώς για τον καθαρισμό των δρόμων.

Σύμφωνα με την ΕΜΥ, ισχυρή βροχόπτωση αναμένεται να πλήξει το μεσημέρι περιοχές της Άρτας και της Πρέβεζας και η Πολιτική Προστασία βρίσκεται σε επιφυλακή.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Θεσσαλονίκη: Μεγάλο γεγονός στην πλατεία Αριστοτέλους – Η συνάντηση 5 Επιταφίων
Το πρόγραμμα της αποψινής συνάντησης των Επιταφίων στην «καρδιά» της πόλης και οι πρωτοβουλίες του δήμου Θεσσαλονίκης για ενίσχυση του θρησκευτικού...
Θεσσαλονίκη: Μεγάλο γεγονός στην πλατεία Αριστοτέλους – Η συνάντηση 5 Επιταφίων
elaiolado
«Τέλεια καταιγίδα» για ελαιολάδο - Προειδοποιεί ο μεγαλύτερος παραγωγός στον κόσμο
Καύσωνες, υψηλά επιτόκια και πληθωρισμός συνθέτουν ένα εκρηκτικό μείγμα που ωθεί στα ύψη τις τιμές
«Τέλεια καταιγίδα» για ελαιολάδο - Προειδοποιεί ο μεγαλύτερος παραγωγός στον κόσμο