Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Κακοκαιρία Elias: Ήχησε το 112 σε Πελοπόννησο, Ζάκυνθο, Κεφαλονιά, Ιθάκη

Σύμφωνα με το προειδοποιητικό μήνυμα, για το επόμενο 24ωρο προβλέπονται επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα, όπως ισχυρές καταιγίδες και χαλαζοπτώσεις

Προειδοποιητικό μήνυμα, μέσω του 112, για επέλαση της κακοκαιρίας επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα, έλαβαν στα κινητά τους τηλέφωνα στις 15:47 οι κάτοικοι σε Πελοπόννησο, Κεφαλονιά, Ιθάκη και Ζάκυνθο.

Η κακοκαιρία αναμένεται στην Πελοπόννησο να πλήξει Αχαΐα, Κορινθία και Αργολίδα.

Σύμφωνα με το προειδοποιητικό μήνυμα, για το επόμενο 24ωρο προβλέπονται επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα, όπως ισχυρές καταιγίδες και χαλαζοπτώσεις.

 

Με το συγκεκριμένο μήνυμα, η Πολιτική Προστασία καλεί τους κατοίκους να περιορίσουν τις μετακινήσεις τους, κατά την διάρκεια των φαινομένων και να ακολουθούν τις οδηγίες των αρχών.

Το μήνυμα που έλαβαν οι πολίτες από το 112

Οι κάτοικοι της Πάτρας στις 15:47 έλαβαν στα κινητά τους το παρακάτω προειδοποιητικό μήνυμα.

Υπενθυμίζεται πως χθες διεκόπη η κυκλοφορία Στο ρεύμα της Εθνικής Οδού προς Πάτρα και στις δύο κατευθύνσεις, λόγω κατολισθήσεων. Η έντονη χαλαζόπτωση προκάλεσε κατολισθήσεις στην περιοχή που κάηκε το καλοκαίρι, με συνέπεια να διακοπεί για λίγη ώρα η κυκλοφορία από τα διόδια Ελαιώνα έως τον κόμβο Καλαβρύτων στη νέα Εθνική Οδό, με κατεύθυνση προς Αθήνα.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Χωρίς λεωφορεία ΟΑΣΘ η Θεσσαλονίκη σήμερα με 2 στάσεις – Ποιες ώρες απεργούν
Στάση εργασίας από τους εργαζόμενους στον ΟΑΣΘ στο πλαίσιο των απεργιακών κινητοποιήσεων για την εργατική Πρωτομαγιά
Χωρίς λεωφορεία ΟΑΣΘ η Θεσσαλονίκη σήμερα με 2 στάσεις – Ποιες ώρες απεργούν