Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Viral καπετάνιος πλοίου: Υποδέχεται ταξιδιώτες τραγουδώντας… Καρρά (VIDEO)

Ανεβασμένος στην πλώρη του πλοίου τους τραγουδάει το «Απ' το βορρά μέχρι τον νότο»

Viral έχει γίνει το βίντεο με πρωταγωνιστή καπετάνιο πλοίου που κάνει κρουαζιέρες στη Λευκάδα καθώς ο κάπτεν Κώστας, όπως είναι το όνομά του, υποδέχεται τους ταξιδιώτες τραγουδώντας... Βασίλη Καρρά.

Ανεβασμένος στην πλώρη του πλοίου Makedonia Palace ο κάπτεν Κώστας δίνει τα ρέστα του τραγουδώντας «Απ' το βορρά μέχρι τον νότο» δίνοντας... πόνο με την ερμηνεία του.

Όταν, δε, τελειώνει την περφόμρανς οι ταξιδιώτες του χαρίζουν το πιο «ζεστό» τους χειροκρότημα για να τον επιβραβεύσουν για την ερμηνεία του.

 

@vasiast16 the best Captain 🛳️#aptonvorramexritonoto #karras_vasilis🎤 #summeringreece #summer2023 #leukada #egremnoilefkada #egremnoibeach #cruiselife #viraltiktok #viralvideo #viral #forticktok #traveltiktok #traveling ♬ πρωτότυπος ήχος - Vasia St

Στον κάπτεν Κώστας αναφέρονται εξάλλου και αρκετά από τα σχόλια σε πλατφόρμες όπως το tripadvisor για τις καθημερινές κρουαζιέρες του πλοίου από τη Λευκάδα.

Για την ιστορία το Makedonia Palace είναι το ένα από τα πλοία και σκάφη στον στόλο της εταιρείας lefkascruises που τα καλοκαίρια πραγματοποιεί μονοήμερες κρουαζιέρες από το Νυδρί για Πόρτο Κατσίκι, Κεφαλλονιά, Ιθάκη, Μεγανήσι, Σπηλιά Παπανικολή, Σκορπιό, Σκορπίδι και Μαδουρί.

Πηγή: protothema.gr

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πολλές ταυτόχρονες φωτιές σε 24 ώρες - Έκτακτη σύσκεψη της Πολιτικής Προστασίας
Η σύσκεψη πραγματοποιείται λόγω των πολλών και ταυτόχρονων εστιών που εκδηλώθηκαν τις τελευταίες ώρες και των θυελλωδών ανέμων
Πολλές ταυτόχρονες φωτιές σε 24 ώρες - Έκτακτη σύσκεψη της Πολιτικής Προστασίας
Θεσσαλονίκη: Καλλιτεχνική διαμαρτυρία «save art» στην Αριστοτέλους
Δράση μαθητών και μαθητριών του Καλλιτεχνικού Σχολείου Θεσσαλονίκης με σκοπό την ανάδειξη των προβλημάτων της τέχνης και του σχολείου τους
Θεσσαλονίκη: Καλλιτεχνική διαμαρτυρία «save art» στην Αριστοτέλους