Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Λάρισα: Ιερέας με γαλότσες στις λάσπες βοηθά τους πλημμυροπαθείς (VIDEO)

«Γυρίζουμε και βλέπουμε ποιοι συνάνθρωποί μας χρειάζονται βοήθεια για να την προσφέρουμε», λέει ο πάτερ Νικηφόρος

Γυρίζει μέσα στις λάσπες και αναζητά ανθρώπους που χρειάζονται βοήθεια, άνθρωποι που καταστράφηκαν για δεύτερη φορά από τις πλημμύρες της κακοκαιρίας

Η κάμερα του onlarissa.gr τον εντόπισε στην Γλαύκη σήμερα το πρωί να προσφέρει τις υπηρεσίες του, όπως το έκανε και την πρώτη φορά επισκεπτόμενους πολλές πληγείσες περιοχές γύρω από τη Λάρισα.

Ο λόγος για τον Πάτερ Νικηφόρο Κοντογιάννη, τον εφημέριο στον Ιερό Ναό Μεγαλομάρτυρος Αγίου Γεωργίου Λάρισας, ο παππάς που έγινε γνωστός πανελληνίως για την… hi tech εκκλησία του Αγίου Γεωργίου.

Σήμερα είναι εδώ και πάλι στα πλημμυρισμένα και προσφέρει τις υπηρεσίες του στον συνάνθρωπο, βουτηγμένος στις λάσπες, αποτελώντας παράδειγμα προς μίμηση.

«Γυρίζουμε και βλέπουμε ποιοι συνάνθρωποί μας χρειάζονται βοήθεια για να την προσφέρουμε. Τουλάχιστον αυτή τη φορά είναι μικρότερο το κακό. Όπου μπορούμε βοηθάμε, προσφέρουμε καθαριστικά, κονσέρβες ότι έχουμε την δυνατότητα, από τις προσφορές που κάνει ο κόσμος για τους πληγέντες. Έχουμε και πάρα πολλούς εθελοντές, συνεργάτες τους λέμε. Μόνος του δεν κάνει ποτέ κανείς τίποτα».

Δείτε το βίντεο 

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Sophia για την… τούμπα στη Θεσσαλονίκη: Είμαι πλήρως καλά και απόλυτα λειτουργική
«Σας ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον, την υπέροχη φιλοξενία και την αγάπη που μου δείξατε», είπε το ρομπότ στους Έλληνες θαυμαστές της
Sophia για την… τούμπα στη Θεσσαλονίκη: Είμαι πλήρως καλά και απόλυτα λειτουργική