Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Κακοκαιρία: Βυθίστηκε στη λάσπη ο Βόλος - Αίρεται η απαγόρευση κυκλοφορίας (ΦΩΤΟ)

Το δεύτερο χτύπημα μέσα σε λίγες ημέρες, πρώτα η κακοκαιρία Daniel και από χθες ο Elias ολοκλήρωσαν την καταστροφή

Εικόνες καταστροφής αφήνει στον Βόλο, αλλά και στην ευρύτερη περιοχή της Μαγνησίας η κακοκαιρία Elias. Λίγο πριν τις 4 το μεσημέρι της Πέμπτης έγινε άρση της απαγόρευσης κυκλοφορίας που είχε επιβληθεί. 

Η πόλη του Βόλου έχει βυθιστεί στη λάσπη που έφεραν τα ορμητικά νερά της κακοκαιρίας Elias… Τίποτα δεν είναι όπως πριν. Μια πόλη που έσφυζε από ζωή, φαντάζει νεκρή.

Το δεύτερο χτύπημα μέσα σε λίγες ημέρες, πρώτα η κακοκαιρία Daniel και από χθες ο Elias ολοκλήρωσαν την καταστροφή.

Λίγο πριν τις τέσσερις το μεσημέρι της Πέμπτης (28.09.2023) έγινε γνωστό ότι σταματά το μέτρο της απαγόρευσης κυκλοφορίας στην πόλη που είχε επιβληθεί από το απόγευμα της Τετάρτης λόγω της κακοκαιρίας. «Σε συνέχεια χθεσινής (27-09-2023) μας ανακοίνωσης, ανακοινώνεται ότι αίρεται η απαγόρευση κυκλοφορίας των οχημάτων στην ευρύτερη περιοχή της πόλης του Βόλου», ανέφερε η σχετική ανακοίνωση.

Οι δρόμοι, πάντως, παραμένουν απροσπέλαστοι, καθώς έχουν γεμίσει λάσπες και φερτά υλικά. Η θάλασσα μια από τα ίδια. Έχει λάσπες και όλα όσα μετέφεραν οι ορμητικοί χείμαρροι.

Δείτε εικόνες: 

     

Τραγική είναι η κατάσταση και στην Αγριά του Βόλου, ένα παραθαλάσσιο μέρος λίγο έξω από την πόλη. Αυτοκίνητα έχουν παρασυρθεί και βυθιστεί στη θάλασσα, ενώ οι χείμαρροι δεν έχουν αφήσει τίποτα στο πέρασμά τους. Οι κάτοικοι με απόγνωση κοιτούν τις τραγικές εικόνες. Το δεύτερο χτύπημα της κακοκαιρίας διέλυσε μια από τις ωραιότερες περιοχές του Βόλου.

Και τι ειρωνεία… Από την Δευτέρα που μας πέρασε είχε ξεκινήσει ο στολισμός της πόλης του Βόλου για τα Χριστούγεννα, αφού είχε γίνει προσπάθεια να συμμαζέψουν την κατάσταση από την κακοκαιρία Daniel.  

Δείτε εικόνες:

Πηγή: newsit.gr

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ