Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Γολγοθάς η κυκλοφορία στον Βόλο - 45 λεπτά για να διασχίσουν με ΙΧ το χωριό Αγριά

Στον περιφερειακό του Βόλου υπάρχουν πολλές λάσπες από τις πλημμύρες και η μετακίνηση έχει γίνει πολύ δύσκολη

Ένα “μαρτύριο” ζουν κάτοικοι και επαγγελματίες στην Αγριά που είχαν το γραφικό ψαροχώρι να το καταπίνουν κυριολεκτικά τα νερά της κακοκαιρίας.

Ο Elias άφησε πίσω του γεμάτους δρόμους με λάσπη και φερτές ύλες που κάνουν σχεδόν αδύνατο ακόμη και τον καθαρισμό.

Σήμερα το πρωί για να προσεγγίσει κάποιος την Αγριά από τον Βόλο χρειάστηκε πάνω από μία ώρα, καθώς υπήρχαν απαγορευτικά σε διάφορα σημεία του Περιφερειακού με αποτέλεσμα να επιστρέφουν οι οδηγοί προς τη Ν. Ιωνία και να αναζητούν  άλλες διεξόδους.

Η Ιωλκού ήταν “ανοιχτή” κι έτσι πολλοί στράφηκαν από εκεί. Στον περιφερειακό του Βόλου υπήρχαν πολλές λάσπες και η μετακίνηση ήταν πολύ δύσκολη.

Ωστόσο λίγο πριν τα τούνελ ο Περιφερειακός ήταν καθαρός. Φτάνοντας όμως οι οδηγοί στο βενζινάδικο στην είσοδο της Αγριάς αντίκριζαν το χάος. Τόνοι λάσπης και φερτών υλικών βρίσκονταν παντού.

jtjty

Ο παραλιακός δρόμος της Αγριάς ήταν κλειστός και οι οδηγοί εκτρέπονταν από τον πάνω δρόμο, που κι εκεί γινόταν χαμός. Οδηγός χρειάστηκε 40 λεπτά από την είσοδο της πόλης έως την διχάλα για Σουτραλί.

Την ίδια στιγμή τα πιο βόρια σημεία της Αγριάς, θυμίζουν περισσότερο χωματερές παρά γειτονιές με σπίτια.

Οι εικόνες είναι απογοητευτικές, με τους κατοίκους να μην μπορούν να πιστέψουν την καταστροφή που έχει υποστεί το χωριό τους.

fwfwfw

Πηγή: magnesianews.gr

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ