Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Εφιάλτης για 18χρονη στην Ηλεία: 94χρονος την χάιδεψε και ζήτησε να τη φιλήσει

Ο υπερήλικας έπιασε κουβέντα με την κοπέλα, που από ευγένεια προς τον μεγαλύτερο απάντησε, όμως ο 94χρονος φέρεται να πήγε ένα βήμα παρά πέρα

Σοκαρισμένη είναι μια 18χρονη κοπέλα στον Πύργο Ηλείας από το περιστατικό σεξουαλικής παρενόχλησης που συνέβη περίπου στις δέκα το πρωί της Παρασκευής στην κεντρική πλατεία της πόλης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ilialive.gr, η νεαρή κοπέλα, καθόταν στα παγκάκια του λόφου του Επαρχείου, όταν την πλησίασε ένας υπερήλικας.

Όπως κατήγγειλε η ίδια στις Αρχές, ο 94χρονος φέρεται να έπιασε κουβέντα με την κοπέλα που από ευγένεια προς τον μεγαλύτερο απάντησε, όμως ο υπερήλικας φέρεται να πήγε ένα βήμα παρά πέρα και να χάιδεψε την κοπέλα στην πλάτη και το πόδι, ζητώντας της να την φιλήσει.

Πήγε στην εκκλησία να ζητήσει βοήθεια η 18χρονη, προσήχθη ο 94χρονος

Τότε η 18χρονη «πάγωσε» και έντρομη από την κίνηση του 94χρονου σάτυρου, πετάχτηκε από το παγκάκι και έτρεξε προς τον Ι.Ν. Αγίου Νικολάου, προκειμένου να ζητήσει εκεί βοήθεια.

Οι άνθρωποι που ήταν εκεί, προσπάθησαν να την ηρεμήσουν και κάλεσαν άμεσα την Αστυνομία.

Λίγο αργότερα οι αστυνομικοί της ΔΙ.ΑΣ. αφού ενημερώθηκαν για την περιγραφή του 94χρονου, τον αναζήτησαν και τον προσήγαγαν στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πύργου που έχει αναλάβει και την προανάκριση της υπόθεσης.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πόλεμος στην Ουκρανία: Έκκληση Ζελένσκι για επείγουσες παραδόσεις όπλων
«Η τρομοκρατία πρέπει πάντα να ηττάται και όποιος μας βοηθάει να σταθούμε απέναντι στη ρωσική τρομοκρατία είναι ένας αληθινός υποστηρικτής της ζωής»,...
Πόλεμος στην Ουκρανία: Έκκληση Ζελένσκι για επείγουσες παραδόσεις όπλων
ΚΚΕ για διάρρηξη στο Υπουργείο Εσωτερικών: Η κυβέρνηση να δώσει άμεσα εξηγήσεις
«Οι πολιτικές ευθύνες της κυβέρνησης είναι δεδομένες, όσα πορίσματα κι αν εκδώσει για να καλύψει την υπόθεση»
ΚΚΕ για διάρρηξη στο Υπουργείο Εσωτερικών: Η κυβέρνηση να δώσει άμεσα εξηγήσεις