Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Μπέος: Ζήτησε συγγνώμη ο 26χρονος που τον έβρισε πριν το επεισόδιο (VIDEO)

«Έχεις δικαίωμα να κάνεις και άλλα λάθη», είπε χαρακτηριστικά ο Αχιλλέας Μπέος

Συγγνώμη ζήτησε τελικά ο πολίτης που έβρισε τον Αχιλλέα Μπέο, με αποτέλεσμα ο δήμαρχος Βόλου να χειροδικήσει. Ο δήμαρχος ανήρτησε βίντεο μέσα από το Δημαρχείο κατά το οποίο συνομιλεί με τον 26χρονο, με το «πρωινό θερμό επεισόδιο» να θεωρείται λήξαν.  

Στο βίντεο ακούγεται ο κ. Μπέος να λέει πως «όταν φθάσεις στην ηλικία μου και έρθει κάποιος και σε βρίσει, να δεις πώς θα αντιδράσεις, και ειδικά όταν αυτό που κάνω, το κάνω για εσάς και δεν έχω συμφέρον». 

Ο δήμαρχος ρώτησε τον πολίτη πόσο χρόνων είναι με αυτόν να απαντάει 26. Τότε ο δήμαρχος του είπε: «έχεις δικαίωμα να κάνεις και άλλα λάθη» και έκανε χειραψία μαζί του, ενώ ένας από το επιτελείο του δημάρχου ακούγεται να λέει «ζήτα συγγνώμη από τον δήμαρχο», με τον πολίτη να ζητά συγγνώμη. «Δεν θέλω συγγνώμη, δεν είμαι παπάς να σε συγχωρήσω», απάντησε ο δήμαρχος. 

Σε ανάρτησή του ο κ. Μπέος σημείωσε «όπως έγραψα και πριν ζούμε σε πρωτόγνωρες καταστάσεις, όπου η ένταση και ο εκνευρισμός από όλους περισσεύουν. Κι όταν όλοι ηρεμούμε και βλέπουμε ψύχραιμα τα πράγματα όλα αποκαθίστανται. Ετσι πριν από λίγο με χαρά είδα στο γραφείο μου τον νεαρό συμπολίτη μου με τον οποίο είχα ένα επεισόδιο στην Άλλη Μεριά να έρχεται να ζητήσει συγγνώμη. Ως πατέρας και ως δήμαρχος φυσικά και τον δέχθηκα, συζητήσαμε και λύσαμε την παρεξήγηση. Μου ζήτησε συγγνώμη, αλλά όπως του είπα δεν είμαι παπάς να συγχωρώ και γι αυτό δεν χρειάζεται συγγνώμη. Κατανόηση και συνεργασία ζητώ από όλους. Δεν βρίσκομαι στους δρόμους για κάποιο δικό μου συμφέρον. Ενδεχομένως να γίνονται και λάθη. Αλλά παλεύω για την πόλη, να δοθούν λύσεις για τους συμπολίτες.

Το επεισόδιο προκάλεσε την αντίδραση του πρόεδρου του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανου Κασσελάκη και την απάντηση της Νέας Δημοκρατίας. 

Δείτε το βίντεο:

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Κωνσταντινούπολη: Επεισόδια στην πορεία της Πρωτομαγιάς - Πάνω από 200 συλλήψεις
Εκτεταμένη χρήση δακρυγόνων από την αστυνομία, για να εμποδίσει διαδηλωτές να φθάσουν στην πλατεία Τάξιμ
Κωνσταντινούπολη: Επεισόδια στην πορεία της Πρωτομαγιάς - Πάνω από 200 συλλήψεις